Vi deler vår kunnskap og erfaring - få med deg våre geniale tips, tanker om digitale trender, bli kjent med våre ansatte og se litt av jobben vi gjør med spennende kunder!
Da treningskjeden med 60 sentre kom til oss og ønsket nye nettsider, var det med en klar utfordring: Hvordan kan hvert enkelt treningssenter styre sin egen digitale informasjon fra vårt felles system?
Er det mulig å lage en nettbutikk som treffer begge kjøperne like godt? Slik gikk vi frem for å bygge Eitras digitale, vidunderlige baderomsverden.
FNs underorganisasjon Global Compact er verdens største bedriftsinitiativ for bærekraft. I et nettverk hvor hver nasjonale avdeling har sin egen nettside, hadde de norske representantene et ambisiøst mål: De ville ha den aller beste.
Noen prosjekter er krevende først og fremst fordi de er teknisk komplekse. Andre fordi budskapet er så viktig at absolutt alt må stemme – ned til hver minste, hårfine detalj. Sjekk hvordan vi klarte balansegangen for Mental Helse Ungdom.
Over hele Norden strømmer folk til salongene deres for å bli ny. Men da Nikita Hair selv trengte en makeover, var det oss de kom til. Sjekk hva vi gjorde for å gi både nettside og bookingløsning en real glow up.
Hvordan strukturerer du en nettside med minst fire avsendere – og enda flere målgrupper? Hvordan hindrer du søl når kokkene er mange, og hva slags verktøy kan gi både brukervennlighet og frihet?
Trøndelag Teater er et institusjonsteater i Trondheim, og Norges største landsdelsteater. Vi er skikkelig stolte av å jobbe med teatret, som vi har samarbeidet med siden 2010. I 2018 lanserte vi en ny og moderne versjon av trondelag-teater.no
I Norge har det vært vanlig med en romslig fortolkning av GDPRs «cookie-paragraf». Nå er det slutt. Er du helt sikker på at du ikke bryter loven? Her er de nye retningslinjene – og hvordan du enklest følger dem.
I over 20 år har vi hjulpet kundene våre med å utfordre, vokse og ta sterkere posisjoner. Samtidig står vi på mange måter i startgropen. Her presenterer vårt styremedlem Bente Sollid Storehaug Increos strategi frem mot 2025!
Undertegnede har kanskje tilbragt vel mye tid på nettbutikker i permisjonstiden, men ingenting er så galt at det ikke er godt for noe. Små og store UX-utfordringer finnes nemlig i hopetall, og her er noen av de jeg oftest har støtt på.
I dette innlegget vil vi fortelle litt mer om WordPress og Wondercode som CMS-system, og hva som er forskjellen mellom åpen og lukket kildekode.
I den digitale verden finnes det et mylder av uttrykk og aktuelle tema, men hva innebærer de egentlig? La oss se litt nærmere på webapplikasjoner, og hvordan de kan hjelpe deg til en mer effektiv arbeidshverdag.
Open source, closed source, free software og proprietær kode. Du har kanskje hørt begrepene, men vet du hva de egentlig betyr? Her er forskjellene på åpen og lukket kildekode – og hvordan vi velger hva vi skal bruke.
Du har kanskje allerede en idé om mål, behov og budsjett for den nye digitale løsningen. Men om 2 eller 4 år kan behovene ha endret seg. Tenker man for kortsiktig går man fort i fella ved å la seg blende av pris fremfor langsiktighet.
Noen ganger kan det være hodeløst å investere penger i en mer avansert løsning. Men når det kommer til CMS, er det «headless CMS» som gjelder. Vår utvikler Marcin Zajadło forklarer hva det er – og hvorfor du bør kjenne til det.
Kodefeil kan føre til hodepine for både utviklere, kunder og sluttbrukere. Men det finnes effektive måter å gardere seg mot dem. Vi forklarer hva automatisk testing er, og hvorfor prosjektet ditt fortjener det.
Det er en utbredt tanke at du kan sette fart på et prosjekt ved å involvere flere utviklere. Men er det egentlig sånn? Senior utvikler, Vladimir Janjušević, forklarer deg fordelene og ulempene ved å koble på mange hoder.
Vi tilbyr WooCommerce nettbutikkløsning, med og uten integrasjoner. Dine behov og din forretningsflyt avgjør hvilken vei vi anbefaler. Vi er opptatt av å lage nettbutikker som kan vokse i takt med bedriften og som skaper inntekt fra dag én.
Det er en velkjent sannhet at de små skjermer dominerer forbruksmønsteret vårt – og utviklingen fortsetter i samme retning. Men har vi egentlig justert oss nok etter tommelscrollingens inntog? Nei, mener vår designer og utvikler Eileen Osmo.
Hva er en h-tag? H står for heading, og H-tag (H1, H2, H3 osv) er et html element som brukes av søkemotorer og skjermlesere til å forstå strukturen på innholdet.