Om Increo

Increo er et design- og teknologibyrå med kontor i Trondheim og Oslo, med ca. 40 digitale hoder med hjerte for gode brukeropplevelser, design og teknologi.

2 personer foran en tavle

Vi hjelper bedrifter å skape produkter og tjenester som folk elsker å bruke. Dette gjøres gjennom rask innovasjon, robust utvikling og kontinuerlig optimalisering. 

Spennet i hva vi bistår våre kunder med er stort

Det går fra kunnskapsdatabaser for psykisk helse, tjenesteutvikling for bærekraftig klesproduksjon, salgsløsninger innen sportsutstyr og smarthusprodukter, samt bedre verktøy for arbeid og inkludering innen helse og omsorg, for å nevne noe.

Uansett hva behovet er, innovasjon, utvikling eller vekst, så har vi fokus på tids- og kostnadseffektive prosesser som sikrer løsninger av høy kvalitet.

Hvordan er det å jobbe med oss?

Kjernen i vår motivasjon med de kundene vi jobber med, er at de har fokus på bærekraft eller leverer noe som har samfunnsnytte. Det er en glede å jobbe med kunder som bidrar til en bedre verden - det har vi lyst til å være med på!

En av våre styrker er at vi er et byrå. Som kunde jobber du med et fagmiljø og du har tilgang til all kompetansen og erfaringen vi besitter. Det gir oss mulighet til å løse enhver utfordring effektivt. Det å ha det bra på arbeidsplassen er viktig for oss, som også viser seg i arbeidet vi gjør for våre kunder.

Increo ble startet i 1997 og på veien har byråene Klapp, Imbera og Uredd Designkontor blitt en del av det som i dag utgjør Increo.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Merethe Honne
Merethe Honne
Rådgiver
Oslo
merethe@increo.no
/
928 87 311
Morten M Wikstrøm
Morten M Wikstrøm
Daglig leder, Rådgivning
Trondheim
morten@increo.no
/
976 90 017