Tjenester

Vi designer og utvikler digitale løsninger som gjør hverdagen enklere. Vi er gode på å gjøre kompliserte ting enkelt, gjennom å forstå mennesker, teknologi og forretning.

Vi hjelper deg med:

Nett- og e-handelsløsninger
Utvikling av nettsider, nettbutikker og apper

Trenger du en digital løsning som skaper gode brukeropplevelser, og ikke minst konverterer? Vi bygger digitale produkter og tjenester som nettsider og webapplikasjoner, forretningskritiske systemer, mobilapper og spesialtilpassede e-handelsløsninger.

Gå til
Nett- og e-handelsløsninger
Designtjenester
Design av brukeropplevelse, brukergrensesnitt og identitet

Vår designprosess tilpasses din virksomhet og er et smidig samarbeid med deg som oppdragsgiver. Vi kobler sammen forretningsmodell, strategi og brukeropplevelse.

Gå til
Designtjenester
Designdrevet innovasjon
Metode for å jobbe med innovasjon og utvikling

Designdrevet innovasjon er en metode for å jobbe med innovasjon og utvikling som skaper mer relevante, brukervennlig og effektive løsninger. Verktøy, prosesser og metoder bygger på design thinking, en designfilosofi som tar utgangspunkt i dyp forståelse for brukerens behov og situasjon.

Gå til
Designdrevet innovasjon
Vekst
Øke trafikk, konverteringer og synlighet

En nettside blir aldri helt ferdig. For å opprettholde og ikke minst øke trafikk og konverteringer, må man kontinuerlig jobbe med å forbedre brukeropplevelsen og innholdet på nettsiden. I Increo har vi spesielt fokus på 3 områder; Analyser og brukerinnsikt, SEO og innholdsoptimalisering og growth hacking.

Gå til
Vekst
Workshopledelse
For å generere løsninger på komplekse problemer

Ønsker du å akselerere innovasjonsprosessene i din bedrift og oppnå resultater raskere? Med utgangspunkt i Design Sprint metodikk kan vi bistå med workshopledelse.

Gå til
Workshopledelse
Drift og forvaltning
Høy sikkerhet og ytelse

Høy sikkerhet og ytelse kommer ikke av seg selv. Gjennom kontinuerlig forvaltning sørger vi i Increo for at løsningen din fungerer optimalt. Slik får du et best mulig resultat – og god nattesøvn.

Gå til
Drift og forvaltning

Hva kan vi hjelpe deg med?

Har du spørsmål om våre tjenester, fyll gjerne ut kontaktskjema eller bruk informasjonen under.

Morten M Wikstrøm
Morten M Wikstrøm
Daglig leder, Rådgivning
Trondheim
morten@increo.no
/
976 90 017
Sebastian Krohn
Sebastian Krohn
Byråleder, Rådgivning
Oslo
sebastian@increo.no
/
988 00 306