Design sprint

Bli med oss på Design Sprint, en banebrytende tilnærming som vil revolusjonere måten du nærmer deg produktutvikling på. Med Design Sprint har vi igjen og igjen skapt enestående resultater og akselerert vekst for noen av landets mest spennende bedrifter.

No items found.

Design sprint - fire dager til noe du kan vise fram

Hos Increo forstår vi kampene du møter i dagens hurtigskiftende marked. Derfor har vi Design Sprint som en del av vår verktøykasse, for å hjelpe deg med å navigere gjennom disse utfordringene og drive ditt prosjekt fremover med tydelighet, hastighet og effektivitet.

På kun fire dager utvikler vi sammen en prototype og tester den på din målgruppe. Hva mer sitter du igjen med etter disse fire dagene? Fem ting:

1. Et produkt kundene dine vil elske

Vår Design Sprint er en skreddersydd prosess som hjelper deg med å skape og utvikle banebrytende produkter. Vi jobber tett med deg for å forstå dine behov og målsetninger, og skaper en prototype som møter dine kunders krav og forventninger.

2. Kostnadseffektivitet

Med vår Design Sprint får du kostnadseffektive løsninger. Ved å identifisere og validere potensielle ideer tidlig i prosessen, reduserer vi risikoen for dyre feil og sikrer at du får mest mulig ut av investeringen din.

3. Innflytelse

Design Sprint gir deg en unik mulighet til å markedsføre og kommunisere produktet ditt på en effektiv måte. Vi hjelper deg med å identifisere de mest overbevisende og unike egenskapene ved ditt produkt eller tjeneste, slik at du kan nå ut til målgruppen din med et kraftfullt og overbevisende budskap.

4. Synlighet

Vi hjelper deg med å plassere produktet ditt strategisk i markedet. Gjennom Design Sprint-prosessen identifiserer vi muligheter, konkurrenter og potensielle samarbeidspartnere. Vi legger til rette for å ta godt begrunnede beslutninger om hvordan du skal posisjonere deg for suksess.

5. De beste folka

En vellykket Design Sprint er avhengig av et team med riktig kompetanse og perspektiver. Vi samler et skreddersydd team av eksperter - designere, utviklere, markedsførere og beslutningstakere, for å sikre at alle de viktige stemmene blir hørt. Gjennom en samarbeidende og inkluderende tilnærming, skaper vi grobunn for de  beste ideene.

Dette er altså for deg som ønsker å skape

  • et produkt kundene dine vil elske, til
  • en effektiv pris, hvor du har
  • innflytelse, og med riktig
  • synlighet, skapt med
  • de beste folka

Hva venter du på? La oss snakke sammen og få deg opp og fly med det samme! Ta kontakt med våre erfarne rådgivere i dag, så ser vi hvordan vår Design Sprint-tjeneste kan hjelpe deg å nå dine spesifikke behov og mål.

Utvalgte arbeider

Hva kan vi hjelpe deg med?

Morten M Wikstrøm
Morten M Wikstrøm
Daglig leder, Rådgivning
Trondheim
morten@increo.no
/
976 90 017
Sebastian Krohn
Sebastian Krohn
Byråleder, Rådgivning
Oslo
sebastian@increo.no
/
988 00 306