Hvordan vi tenker bærekraft i Increo

Vi utfordrer våre kunder og oss selv

I Increo jobber vi alltid med å utvikle og utfordre våre kunder i riktig retning uavhengig av bransje. Vi er et solid byrå med et startups mindset som gjør at vi ikke er redde for å prøve noe nytt og utfordre oss selv sammen med våre kunder.

Vi er alltid åpne for nye ideer og vil gjerne både utfordre og bli utfordret av våre kunder og samarbeidspartnere. Det er kun sammen vi kan vokse.

Hvordan kan vi bidra til en bedre verden

Vi har enda en lang vei å gå, og vi ser et stort potensiale i vår bransje til å bidra til det grønne skifte. Både gjennom å jobbe med bærekraft opp mot våre kunder, leverandører og strategiske valg for vår bedrift.

Increo er så heldig å være miljøsertifisert gjennom Miljøfyrtårn, noe som er et steg i riktig retning. Vi håper å kunne inspirere alle våre samarbeidspartnere til å bli miljøsertifisert og samlet jobbe mot en mer bærekraftig bransje.

Vårt gode arbeidsmiljø driver oss!

Noe som kjennetegner de dyktigste, er ønsket om å alltid bli bedre. Og skal du levle opp, må du ha fagsterke folk rundt deg. Sånn er det her i Increo – et mangfold av kompetanse, spesialiseringer, utdannelser og bakgrunner. Vi har fokus på å balansere jobb og fritid, og fleksibilitet står høyt på agendaen. Vi har tro på hverandre og vi tar virkelig vare på hverandre.

Vi planlegger det sosiale og faglige påfyllet godt, slik at all reising som blir gjort er vurdert som nødvendig – og vår innkjøpsrutine følges. Samlinger med alle fra Trondheim og Oslo er svært viktig i ny og ne, i tillegg til flere mer spontane sammenkomster på hvert av kontorene gjennom året. Vi liker å både sparre om det faglige og snakke om alt mellom himmel og jord.

Kort vei til forbedringer

Med en rimelig flat struktur er det kort vei til forbedringer. Din stemme betyr mye, og gode innspill blir raskt til justeringer og forbedringer. Det gjør at miljøengasjerte medarbeidere har kort vei for å bidra til en positiv endring. Vi er også veldig glad i å ha det gøy sammen, og samles derfor flere ganger i året.

Mulighet til å påvirke i tidlig fase

Increo jobber med å skape og kontinuerlig forbedre digitale løsninger gjennom rådgivning, prosess, design og utvikling. Vi hjelper våre kunder med å innovere, utvikle og digitalisere raskere – og skape nye produkter og tjenester som folk elsker å bruke! Og hvorfor gjør vi dette? Ved å levere lønnsom designdrevet tjenesteinnovasjon i verdensklasse, skal vi bidra til en positiv utvikling av samfunnet gjennom å løse flere av de utfordringene vi står ovenfor.

På denne måten kan vi være med å påvirke våre kunder i en god bærekraftig retning, da vi ofte er involvert fra svært tidlig stadie. Vi velger med omhu hvem vi jobber med, og er bevisste på hva vi kan påvirke.

Hvis du ønsker mer info om bærekraft i inceo og klimaregnskap, send mail til cathinka@increo.no