Bli med på laget!

I Increo er vi alltid på utkikk etter flinke folk. Og vi vet at de flinkeste ikke jobber hvor som helst. Men hvorfor skal du som kan plukke og velge, velge akkurat Increo? Det mener vi det er mange grunner til å gjøre – og her er noen av dem.

Se våre ledige stillinger her
En gruppe sitter rundt et møtebord

Råsterkt fagmiljø

Noe som kjennetegner de dyktigste, er ønsket om å alltid bli bedre. Og skal du levle opp, må du ha fagsterke folk rundt deg. Sånn er det her i Increo. Vi har et mangfold av kompetanse, spesialiseringer, utdannelser og bakgrunner. Men det vi har til felles, er et sterkt behov for å holde oss oppdatert. Derfor får alle ansatte 100 timer til egenutvikling i året – og derfor blir vi alltid litt bedre.

Bli utfordret

Drives du av å finne ut av det som er komplisert? Liker du best å bygge noe når det er litt vanskelig? Å jobbe i Increo er ikke å spille på letteste vanskelighetsgrad. Vi utfordrer hverandre. Kunder utfordrer oss. Vi setter høye krav til hva vi leverer – og det er akkurat sånn vi liker det.

4 personer diskuterer rundt et bord
To personer snakker sammen

Fleksibilitet og balanse

I Increo tar vi både jobb og fritid på alvor. Balanse er viktig, og fleksibilitet settes høyt! Hos oss blir din stemme alltid hørt.

Vi tar vare på hverandre

I Increo har vi tro på hverandre. Her er det solidariske kolleger som heier på deg, og som alltid holder et tett, godt og åpent samarbeid.

Jobb med spennende kunder

Her er virkelig ingen dag lik. Ingen kunde heller. Vi jobber med alt fra oppstartsbedrifter til store, internasjonale konsern og veldedige organisasjoner. Men alle er ambisiøse – og derfor har de valgt oss.

Kort vei til forbedringer

Vi tror på korte linjer og flate strukturer. Din stemme betyr noe, og gode innspill blir raskt til justeringer og forbedringer.

Solid byrå med startup-mindset

Selv om vi er et selskap med lang fartstid, er vi unge til sinns. Senioritet og erfaring møter endringsvillighet og startup-vibes. Det beste av begge verdener, mener vi selv.

Sosialt miljø

Vi digger jobben vår, men vi er også glad i å ha det gøy sammen. Gjennom hele året kjører vi både godt planlagte og mer spontane sammenkomster. Vil du bli med neste gang?

Du har blitt lagt til listen og vil fremover motta driftsmeldinger fra oss.
Oops! Noe gikk galt ved registrering

Ledige stillinger

Increo søker React-utviklere

Oslo eller Trondheim

Se stillingene

Vi ønsker alltid å bli bedre kjent med flinke folk! Ønsker du å sende inn en åpen søknad? Send oss en mail på jobb@increo.no.

Vil du vite mer?

Profilbilde av Sebastian Krohn
Cathinka Y. Mørch
CPO, Rådgivning
cathinka@increo.no / 472 75 720