Hopp til hovedinnhold

Webutvikling

Vi har over 20 års erfaring med skreddersøm av webløsninger og systemer, og er en trygg samarbeidspartner med høy kompetanse på flere ulike kodespråk og teknologier.

For webutvikling bruker vi i hovedsak .NET og C#, eller PHP, i kombinasjon med for eksempel React, Laravel, Angular, Less og Javascript.

Backend

Backend er grovt sagt grunnmuren i en digital løsning. Den vises ikke så godt, men er helt nødvendig for at løsningen skal kunne stå stødig.

Vår ekspertise er å programmere spesiallagde systemer etter kundens behov, og å få på plass nødvendige integrasjoner med tredjeparter; for eksempel kundens økonomisystem, forretningssystemer, betalingsløsninger og lignende.

Frontend

Frontend er tett knyttet opp mot brukeropplevelse, da det er den delen av koden som handler om visuelle presentasjon og det som faktisk møter brukeren.

Som et eksempel hjelper det ikke at interaksjonsdesignet er bra, dersom det tar ti sekunder å laste inn innhold og brukeren opplever nettsiden som langsom.

Frontend-utvikleren er den som sørger for at løsningen føles bra å bruke, og ikke bare ser bra ut. I tillegg til å få på plass det visuelle i samarbeid med designer, handler det om små interaksjoner, overganger og hastighet.

Til dette har vi dedikerte frontend-utviklere som hele tiden er oppdatert på nyeste teknologi.

Mer fleksibilitet med hodeløst CMS

Ønsker du en fleksibel og lett skalerbar løsning, kan det være lurt å vurdere hodeløst CMS som teknologi. Backend og frontend vil være to forskjellige systemer, der innholdet leveres gjennom et API. Denne teknologien gjør at man er bedre rigget for vekst i fremtiden og lettere kan gjøre større oppgraderinger og endringer i ettertid.

Trenger du en ny digital løsning, men vet ikke helt hvordan du skal komme i gang? Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med å se på teknologimuligheter og aktuelle løsninger for din bedrift.

Trenger du hjelp med webutvikling av en digital løsning?

Vår ekspertise er skreddersøm av digitale løsninger, og har et komplett team bestående av utviklere, designere, digitale rådgivere og SEO-kompetanse. Les mer om løsningene vi tilbyr: