Webutvikling

Vi har over 20 års erfaring med skreddersøm av webløsninger og systemer, og er en trygg samarbeidspartner med høy kompetanse på flere ulike kodespråk og teknologier.

No items found.

For webutvikling bruker vi i hovedsak .NET og C#, eller PHP, i kombinasjon med for eksempel React, Laravel, Angular, Less og Javascript.

Backend

Backend er grovt sagt grunnmuren i en digital løsning. Den vises ikke så godt, men er helt nødvendig for at løsningen skal kunne stå stødig.

Vår ekspertise er å programmere spesiallagde systemer etter kundens behov, og å få på plass nødvendige integrasjoner med tredjeparter; for eksempel kundens økonomisystem, forretningssystemer, betalingsløsninger og lignende.

Frontend

Frontend er tett knyttet opp mot brukeropplevelse, da det er den delen av koden som handler om visuelle presentasjon og det som faktisk møter brukeren.

Som et eksempel hjelper det ikke at interaksjonsdesignet er bra, dersom det tar ti sekunder å laste inn innhold og brukeren opplever nettsiden som langsom.

Frontend-utvikleren er den som sørger for at løsningen føles bra å bruke, og ikke bare ser bra ut. I tillegg til å få på plass det visuelle i samarbeid med designer, handler det om små interaksjoner, overganger og hastighet.

Til dette har vi dedikerte frontend-utviklere som hele tiden er oppdatert på nyeste teknologi.

Trenger du hjelp med webutvikling av en digital løsning?

Vår ekspertise er skreddersøm av digitale løsninger, og har et komplett team bestående av utviklere, designere, digitale rådgivere og SEO-kompetanse. Trenger du en ny digital løsning, men vet ikke helt hvordan du skal komme i gang? Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med å se på teknologimuligheter og aktuelle løsninger for din bedrift.

No items found.
No items found.

Utvalgte arbeider

Hva kan vi hjelpe deg med?

Morten M Wikstrøm
Morten M Wikstrøm
Daglig leder, Rådgivning
Trondheim
morten@increo.no
/
976 90 017
Sebastian Krohn
Sebastian Krohn
Byråleder, Rådgivning
Oslo
sebastian@increo.no
/
988 00 306