Nettsider og forretnings­systemer

Vi bygger den webløsningen du trenger, og skaper gode brukeropplevelser som gagner din bedrift. Nå, og i framtiden. Sluttbrukeren står alltid i fokus, og gjennom smidig prosess og riktig valg av teknologi for dine behov, skaper vi løsninger som sørger for økt vekst i trafikk og konverteringer.

No items found.
3 ansatte i åpent kontorlandskap som ser på samme mac-skjerm

Hva slags digital løsning trenger du?

For å gi deg et godt bilde på hvordan vi kan lage den beste løsningen for deg, må vi få en bedre forståelse for hva målet med den nye nettsiden er. Hvilke oppgaver skal brukerne løse? Hvem er målgruppen din, og hvordan skal du hjelpe dem med deres utfordringer? Har dere et langsiktig mål med den digitale løsningen - hvordan kommer den til å se ut om 5 år? Jo mer dere har tenkt gjennom på forhånd, desto enklere er det å gi dere den beste rådgivningen og gi dere en realistisk plan og estimat for veien videre.

Riktig CMS til ditt behov

Det finnes et bredt spekter av CMSer å velge imellom. Noe som gjør at det ikke alltid er like lett å vite hvilket som er riktig for din bedrift. Funksjonalitet og skalerbarhet er to av flere viktig hensyn å ta i valget av CMS, samtidig som det er viktig å ta et lønnsomt valg for kort og lang sikt. Vi bistår med å velge rett CMS som står til deres behov og mål - og som kan vokse med bedriften.

Informasjonsnettsider

For nettsider som tenkt til informasjonsformidling og publisering av innhold, uten noe avansert funksjonalitet er ofte CMSene Webflow og Sanity gode alternativ. Disse løsningene ofrer noe funksjonalitet for mindre kompleksitet. Dette gir fordeler som kortere time to market og en lettere brukeropplevelse for deg som skal administrere innholdet.

Webflow er et no-code CMS, som betyr at vi ikke trenger å involvere utviklere for å implementere designet, men at designer kan implementere selv. Et mindre ledd i prosessen fører til mindre behov for timer, og løsningen kan med andre ord også lanseres raskere.

Sanity er et mer minimalistisk og innholdsbasert CMS. CMSet skreddersys til å inneholde kun det du trenger og gir derfor en ryddig og enkel brukeropplevelse for deg som administrerer innholdet. Samtidig er den bygget på et kraftig og moderne rammeverk som lar oss raskere implementere dine behov.

No items found.

Komplekse forretningssystemer med mer funksjonalitet

For forretningssystemer som har behov for ekstra funksjonalitet og mulighet for å integrere mot tredjepartsløsninger, vil vi skreddersy en løsning som er spesielt tilpasset dine behov og funksjonene som trengs. Skreddersøm er vår kjernekompetanse, og vi har god erfaring med å skape forretningssystemer som gir en sømløs brukeropplevelse.

Skreddersydd løsning med mindre begrensninger

Har du behov for mer kompleks funksjonalitet er det kanskje bedre å velge et mer omfattende CMS. Wordpress, Umbraco eller vår egen Wondercode er alle systemer som kommer med litt mer funksjonalitet ut av boksen. Disse er laget for å bygge komplekse tilpasninger over en solid grunnpakke, og vil la oss skreddersy etter dine behov med få begrensninger.

Wordpress er verdens mest brukte CMS, og vil derfor være kjent for mange. Dette har også ført til at Wordpress kommer med et stort utvalg av tillegg og utvidelser som raskt lar oss bygge omfattende løsninger. Systemet er fleksibelt og kan derfor passe enten du bare skal ha en mindre informasjonsside, eller en større nettbutikk med flere integrasjoner.

Umbraco er et moderne og anerkjent CMS som støtter mer komplekse påbygg. CMSet kommer med mange muligheter for tillegg og utvidelser som gjør at det egner seg utmerket til f.eks. nettbutikker.

Wondercode er vårt eget CMS, som vi har utviklet og forbedret i over 10 år. Wondercode kan skreddersys etter til og med de mest komplekse kravene til funksjonalitet og integrasjoner.

Frontend

I tillegg til et CMS som passer dine behov må løsningen din også ha et ansikt utad – en frontend. For noen løsninger kan en såkalt coupled tilnærming være den rette. Dette vil si at frontend og backend (samt ditt CMS) bygges som èn applikasjon. Ofte vil, derimot, en headless løsning være best. Dette innebærer at frontend bygges som en separat applikasjon som snakker med backend (og ditt CMS) gjennom et API.

En slik headless løsning kan gi store fordeler når det kommer til skalerbarhet av din løsning, og gjør at man i ettertid relativt enkelt kan legge til støtte for din tjeneste på flere digitale flater. Headless betyr også at vi kan bygge din frontend med kraftige rammeverk, som React, som raskt lar oss bygge gode brukeropplevelser.

Les mer om headless CMS her.

En digital løsning blir aldri helt ferdig

Vi jobber langsiktig med våre kunder, og derfor er videreutviklingen av løsningen deres i kontinuerlig prosess. Det mener vi er et kriterie for å lykkes i dag – du må hele tiden justere og tilpasse slik at du følger endringene i markedet og brukeradferden for ditt produkt eller tjeneste.

Les mer om hvordan vi skaper vekst gjennom kontinuerlig innsikt og analyse her

Trenger du hjelp med å utvikle og designe en nett- eller e-handelsløsning?

Vi leverer løsninger som er enkle å bruke, redigere, drifte og vedlikeholde - uansett hvilke teknologier vi benytter. Ta kontakt med oss og fortell oss hvilke behov du har for din nye løsning, så tar vi en prat sammen om hvilke muligheter og løsninger vi kan bidra med.

Utvalgte arbeider

Hva kan vi hjelpe deg med?

Morten M Wikstrøm
Morten M Wikstrøm
Daglig leder, Rådgivning
Trondheim
morten@increo.no
/
976 90 017
Sebastian Krohn
Sebastian Krohn
Byråleder, Rådgivning
Oslo
sebastian@increo.no
/
988 00 306