Webflow CMS

No-code innebærer at du ikke må bruke utviklingskompetanse for å realisere nettsideidéer. Du kan faktisk bruke designverktøyet Figma til å lage nettsiden og eksportere konseptet derfra ut i kode.

Er Webflow riktig for deg? Ta en prat med Sebastian på hei@increo.no eller 988 00 306, så kan du få råd om prosjektet ditt egner seg for no-code-tilnærmingen.

Webflow i bruk hos norske selskaper:

Helseresepten.no på Webflow

Helseresepten er et selskap som tilbyr forskningsbasert og medisinsk behandlingen av overvekt og fedme. En samfunnsnyttig virksomhet som Increo er stolt av å jobbe med. Her passet det oppdragsgiver og omfanget godt å gå for no-code med Webflow og lagde et nettsted som brukes som mottak for annonsering og fangst av leads. På bare 2 måneder ble nettstedet lansert. 

Les referansen | Gå til helseresepten.no

Delta, oppleve, skape - brukerinput for Trøndelag Fylkeskommune

Trøndelag fylkeskommune ønsket innspill fra barn og unge i sin nye kulturplan. Increo løste dette ved å bygge en nettsted som samler tilbakemeldinger på målgruppens premisser. Det er ikke bare no-code som var oppskriften på suksess, design fra scratch og kjemisk renset for stockphotos gjør nettstedet til en opplevelse i seg selv.

Les referansen | Gå til overvinne.no

Hvorfor Webflow er et bra CMS

Kortversjonen: Enkelt er bedre enn avansert. Trygt og stabilt, med de grunnleggende funksjonene du trenger av et publiseringssystem.

No-code lar deg gå fra ide til ferdig nettsted kjapt

Eksporter design fra designerverktøyet Figma rett over til Webflow. Prosessen fra idé til ferdig nettsted har aldri gått så fort før. Det du bytter inn er skreddersøm, men har du behov for det er løsninger som Sanity eller Umbraco CMS veien å gå.

Søkemotorvennlig - grunnleggende SEO ut av boksen

Webflow er veldig raskt å sette opp, og har begrenset funksjonalitet, men grunnleggende SEO-felter er tilgengelig ut av boksen. Metadatafelt som title, meta description, videresendinger - samt schema-data kan settes opp på sidenivå.

Lag prototyper på direkten

Webflow lar deg designe og teste designet som HTML på direkten. Med så tette løkker av design - test - redesign gjør at det er lettere å forventningsstyre og teste ideer.

Mye kortere utviklingstid

Webflow lar deg raskere utvikle og drifte en nettside. Noen ganger er mindre kompleksitet å foretrekke, det gjør at du raskere får løst oppgaven. Increo.no er eksempelvis bygd og driftet i Webflow.

Trygg hosting

Nettsteder bygd med Webflow er hostet hos Amazon, og inkluderer et SSL-sertifikat. Du vet at det er hengelås og grønt på adressefeltet og https. I tillegg brukes et nettverk av servere som håndterer mediefiler og design, et såkalt CDN, så nettsiden din lastes inn rask - uavhengig av hvor brukerne befinner seg i verden.

What you see, is what you get - brukervennlig redigering

Redigering av nettsiden din håndteres primært i selve designet. Den visuelle fremstillingen gjør det lett å redigere innhold.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Sebastian Krohn
Byråleder, Rådgivning
Du kan også fylle ut skjemaet under så vil vi svare deg på telefon eller e-post.