Webflow

Dynamiske nettsteder uten koding
Våre designere sin favoritt

Webflow CMS er en kraftig plattform som gjør det enkelt å designe og administrere dynamiske nettsteder uten å skrive en eneste linje med kode. Du kan skape imponerende og skalerbare nettsteder med dynamisk innhold, noe som gir deg full kontroll over presentasjonen av dataene dine.

En av de mest bemerkelsesverdige egenskapene til Webflow CMS er dens brukervennlige grensesnitt. Uansett om du er en erfaren webdesigner eller en nybegynner, gir Webflow CMS deg verktøyene du trenger for å opprette, tilpasse og publisere innhold uten tekniske utfordringer. Dra-og-slipp-funksjonalitet, responsiv design, og en rekke integrerte maler gjør det enkelt å sette opp en nettstedstruktur som passer dine behov.

Med Webflow CMS kan du også administrere og oppdatere innholdet ditt sømløst. Den dynamiske naturen til plattformen lar deg enkelt legge til, redigere eller fjerne elementer uten å måtte endre koden manuelt. Dette gir deg fleksibilitet og effektivitet i å vedlikeholde nettstedet ditt over tid.

Enten du er en bedriftseier som ønsker å ha full kontroll over nettstedet ditt, en designer som vil uttrykke kreativiteten din uten tekniske begrensninger, eller en utvikler som vil spare tid og ressurser, gir Webflow CMS deg verktøyene du trenger for å skape et imponerende online nærvær. Utforsk mulighetene med Webflow CMS og opplev friheten til å forme nettstedet ditt slik du ønsker det.

Hvorfor velge Webflow?

Enkelt i Bruk

Webflow CMS tilbyr et intuitivt og brukervennlig grensesnitt. Uavhengig av din tekniske kompetanse, gjør dra-og-slipp-funksjonalitet og enkel navigasjon det enkelt å opprette og administrere innhold på nettstedet ditt.

Innovativt Designverktøy

Webflow CMS gir deg muligheten til å designe dynamiske nettsteder uten å være avhengig av kompleks kode. Med kraftige designverktøy kan du skape imponerende og unike brukeropplevelser uten å måtte være en erfaren utvikler.

Skalerbarhet og Fleksibilitet

Enten du har et lite nettsted eller en omfattende nettbutikk, tilpasser Webflow CMS seg dine behov. Plattformen er skalerbar, noe som betyr at den vokser sammen med virksomheten din, samtidig som den gir deg frihet til å tilpasse og utvide funksjonaliteten etter behov.

Effektiv Innholdsadministrasjon

Webflow CMS gir deg full kontroll over innholdet ditt. Administrer og oppdater enkelt tekster, bilder og annet innhold uten å måtte dykke inn i kodelag. Dette gjør det enklere å holde nettstedet ditt oppdatert og relevant.

SEO-optimalisert

Webflow CMS legger vekt på søkemotoroptimalisering (SEO), noe som gjør det lettere for nettstedet ditt å bli funnet av søkemotorer. Du kan enkelt tilpasse meta-beskrivelser, URL-strukturer og annet SEO-relatert innhold.

Kraftige Integrasjoner

Plattformen tilbyr integrasjoner med populære tredjepartsverktøy og tjenester. Dette gjør det enkelt å koble nettstedet ditt til andre plattformer, for eksempel sosiale medier, analyseverktøy og e-handelsløsninger.

Utvalgte Webflow prosjekter fra Increo

Trøndelag Fylkeskommune

Delta Oppleve Skape

En enkel men sprek webside rettet mot barn og unge. Fordi siden skulle ha høy bruk av illustrasjoner brukte vi Lottie animasjon, css animasjoner, samt en svært enkel CMS å håndtere, for å gi det hele litt "feel good".

Helseresepten

Startup bedrift lansert i rekordfart

Her var det litt først til markedet som gjaldt. Vi utviklet visuell identitet parallelt med websiden, gav kunden tidlig tilgang til tekst editering og kunne være på lufta innen meget kort tid.

Spørsmål om Webflow?

Lurer du på noe angående tekniske løsninger, valg av CMS eller andre ting. Ta gjerne kontakt, eller bare fyll ut kontaktskjemaet.

Morten M Wikstrøm
Daglig leder, Rådgivning

Kjente merkevarer som bruker Webflow