Sanity

Skreddersøm med headless CMS
Increo er offisiell Sanity Partner

Trenger du en ny publiseringsløsning? Da kan vi anbefale Sanity, et headless CMS med enorme fordeler. Sanity låser deg ikke fast til gamle systemer med dyre oppdateringsbehov. Her står du fritt til å sy sammen ulike plattformer og samtidig utvikle dem hver for seg. Dette er fremtidens måte å publisere på.

Increo er offisiell Sanity partner. I dette så ligger det at våre utviklere er noen av de første i Norge som får produktnyheter, og at bistand fra Sanitys egne utviklere aldri er langt unna. Denne direktelinjen gir deg trygghet når du velger Increo.

→ Bli kjent med Increo

Les og lær: Dette er Headless CMS

Hvorfor velge Sanity?

Mer valgfrihet og fleksibilitet med headless

Sanity er et headless CMS. Det betyr at innholdet er adskilt fra kode og design. Det gjør systemet fleksibelt og gir større valgfrihet til skalering og integrasjoner. Du kan publisere tekst og innhold uten å bekymre deg for den visuelle presentasjonen. Har du flere flater du vil distribuere innhold til - f.eks et nettsted, en app og en nettbutikk. Ikke noe problem – alt innhold forvaltes i Sanity Studio og du velger enkelt hvilke flater det skal brukes i.

Raskere redigering av innhold

Sanity har utviklet en av markedets mest intuitive løsninger for utvikling- og publisering av innhold på tvers av kanaler. Her lager du selvstendige innholdsmoduler i stedet for innhold som knyttes til spesifikke nettsider eller apps. Eks: du vil endre tidspunkt for et event, det kan Sanity løse dette på tvers av kanaler med noen få tastetrykk. Slik effektiviserer du organisasjonens budskapsformidling, samtidig som det blir lettere å ivareta språket til merkevaren din.

Integreres med e-handel

Sanity kan enkelt integreres med ulike e-handelssystemer. Shopify investerte tungt i Sanity i 2022, og de to systemene fungerer i dag som hånd i hanske. Sanity kan enkelt integreres med ulike systemer, plugins og add-ons, og tillater at du videreutvikler nye løsninger hver for seg.

Skreddersøm i redigeringsgrensesnittet

Er du vant med et annet CMS og er urolig for tiden det tar å lære seg noe nytt? Det er forståelig. I Sanity Studio kan vi heldigvis tilpasse for akkurat deg og din arbeidsflyt, slik at funksjonene som du ikke trenger vil skjules. Dette er en helt unik egenskap med Sanity som du ikke finner andre steder.

Multisite for flere nettsider og språk

Som med Wordpress Multisite, er Sanity bygd for å håndtere mange nettsteder fra én plass. Om du planlegger å rette innholdet mot flere markeder, versjonere innhold for B2B og B2C, eller håndtere flere nettsteder med ulike språk, er Sanity godt egnet til det.

Lave driftskostnader

Siden Sanity er rigget på en fremtidsrettet måte, er driftskostnadene lave sammenlignet med mange andre. Med alle løsninger i skyen så tilkommer det kostnader for drift, men Sanitys driftskostnader skalerer på en fornuftig måte med aktiviteten. Små og store virksomheter kan bruke Sanity, uten å være redd for dyre lisenser.

Utvalgte Sanity prosjekter fra Increo

Unimicro

Nettsted og leadgenerering

UniMicro har regnskapsførere og bedrifter som trenger regnskapsprogram i sin målgruppe.

Nettstedet gir beslutningsstøtte for pågående salgsprosesser og fungerer som “lead magnet” for å starte lead til salg-prosessen på nett.

Studentsamskipnaden i Gjøvik, Ålesund og Trondheim (Sit)

Lynrask utvikling av ny innholdsstruktur

Prosjektet skulle være en standard kopieringsjobb, men snudde til å bli et redesign av både struktur og innhold.

Resultatet? Brukere og behov ble nøye kartlagt, og Sit fikk et splitter nytt nettsted innenfor samme budsjett.

Spørsmål om Sanity?

Lurer du på noe angående tekniske løsninger, valg av CMS eller andre ting. Ta gjerne kontakt, eller bare fyll ut kontaktskjemaet.

Morten M Wikstrøm
Daglig leder, Rådgivning

Kjente nettsider som bruker Sanity