Sanity

Sanity ble lansert i 2017 og er utviklet av Sanity AS i Oslo. Headless CMS’et har vokst veldig i popularitet, spesielt i perioden 2022-2023. Headless vil si at den kan levere innhold til hvilken som helst front-end og er med det veldig fleksibel. CMS står for content management system og oversettes til norsk til publiseringsløsning.

Increo har omfavnet teknologien og jobber med flere prosjekter i Sanity, på tvers av de dyktige folka i Trondheim og Oslo. Dersom du vurderer å bruke Sanity som CMS, så bør du ta en prat med Sebastian på sebastian@increo.no eller 988 00 306.

Noen grunner til å velge Sanity som CMS

Innhold adskilt fra kode og design

Innhold er fullstendig adskilt fra kode og design. Det betyr at det er mye enklere å utvikle skalerbare webløsninger. Publiser og rediger tekst og innhold uten å bekymre deg for den visuelle presentasjonen. Alt av fontstørrelser, marger, linjeskift og tilpasning av bilder  ivaretas i koden. Har du flere flater du vil distribuere innhold til - f.eks et nettsted, en app og en nettbutikk. Ikke noe problem – alt innhold forvaltes i Sanity Studio og du velger enkelt hvilke flater det skal brukes i. Enkelt!

Med god planlegging kan du søkemotoroptimalisere effektivt

For å lykkes med SEO med et Sanity-nettsted, er det nødvendig å ta høyde for en søkemotorvennlig struktur fra starten av. Increo har egne dedikerte SEO-spesialister, som sikrer at dette blir ivaretatt fra start til slutt.

Sanity Studio kan tilpasses

Trenger du fleksibiltet i grensesnittet for redigering, er Sanity helt perfekt. Sanity Studio, som er navnet til redigeringsgrensesnittet kan tilpasses til ditt behov. Du slipper hundrevis av valg og kryptiske benevnelser på funksjoner og valg. Alle funksjoner som du ser i Studio, skal brukes av deg - alt annet fjas fjernes.

Nettsider som bruker Sanity er raske

Hastighet på nettsider er viktig. Først og fremst for brukeropplevelsen, men også for SEO og for de som jobber med nettstedet. Sanity er bygd for fart og er uten gamle og tunge tilnærming til webkode.

Lave driftskostnader

Med alle løsninger i skyen, så tilkommer det kostnader på drift. Sanitys driftskostnader er relativt sett lave og skalerer på en fornuftig måte med aktiviteten. Små og store virksomheter kan bruke Sanity, det skalerer veldig godt økonomisk, men også for å kunne integrere andre løsninger og data inn i løsningen.

Enkelt å samhandle

Versjonering av innhold i Sanity er kjempebra. Derfor egner Sanity seg veldig godt for arbeid med innhold der flere bidrar samtidig.

Sanity passer for internasjonalisering

Språkhåndtering er veldig bra, så har du internasjonale ambisjoner er Sanity et godt valg.

E-handel og Sanity

Sanity kan enkelt integreres med e-handelssystemer. Shopify investerte tungt i Sanity i 2022 og de to systememe fungerer nå som hånd i hanske.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Sebastian Krohn
Byråleder, Rådgivning
Du kan også fylle ut skjemaet under så vil vi svare deg på telefon eller e-post.