Vi finner et CMS som passer for deg

Mange som jobber mye digitalt har lite innsikt i teknologien de jobber med – det trenger de heller ikke. Når bedriften skal velge nytt CMS er den viktigste kunnskapen dere tar med inn i prosessen innsikt i egen bedrift og brukerne av løsningen.

Merethe Honne
Rådgiver

Vi i Increo jobber med dette hver dag og er gjerne rådgivere når dere skal velge CMS.

Mange digitale miljøer har spesialisert seg på ett CMS og foretrekker å tilpasse dette til å dekke oppdragsgiverens krav. I Increo mener vi at det beste er å velge et CMS som i utgangspunktet passer oppdragsgiverens behov.

De fleste oppdragsgiverne våre velger et av tre CMS; WordPress, Umbraco eller Sanity. I tillegg lager vi en del lettere sider i Webflow, som er en no-code løsning.

Lønnsomt å velge rett

Når man velger et CMS som i utgangspunktet er ekstra egnet for løsningen man skal utvikle, blir det mindre behov for spesialtilpasning. Man får en digital plattform som vil leve lenge, med færre utfordringer rundt oppfølging og vedlikehold. 

Mange behov å imøtekomme

Før vi kommer med en anbefaling om CMS er det mye vi må lære oss. Det gjelder blant annet hvordan bedriften eller organisasjonen liker å jobbe, hva deres behov og ønsker er i dag og hva som er planene for fremtiden. 

De som skal publisere innhold og jobbe med den nye digitale løsningen til hverdags har gjerne forskjellige erfaringsgrunnlag, kunnskap og ønsker. Den digitale plattformen skal fungere optimalt både for de som jobber med den og de som er brukere av den. Det er i krysningspunktet mellom disse behovene vi finner grunnlag for vår anbefaling.

Få alle spørsmål på bordet

Tenk på dere selv

Skal dere ha mye innhold, skal mange ha ansvar for å redigere? Selger dere produkter eller tjenester som krever at siden må integreres med flere eksterne systemer? Yter dere tjenester som krever ekstra sikkerhet for trygg behandling av sensitiv informasjon om for eksempel pasienter? Hva synes dere om CMS-et som dere bruker i dag

Tenk på brukerne av siden

Hva er viktig for de som besøker siden? Hva forventer de å kunne gjøre? Hvor teknisk interesserte og avanserte er de? 

Tenk på fremtiden

Hva er ambisjonene for bruk av siden fremover? Skal sidene på sikt betjene et internasjonalt marked? Vil dere utvide vareutvalget? Dette er bare noen av spørsmålene vi stiller, og undersøkelsene vi gjør, før vi kommer med en anbefaling. 

Kunsten å begrense seg

Selv om vi leverer avanserte løsninger og komplekse systemer, har vi laget vårt eget increo.no i Webflow. Våre brukere er her for å finne kontaktinformasjon, lære om teknologi og lese om andre bedrifters erfaringer med teknologi de selv vurderer. Vi vil at det skal være enkelt for de som besøker siden å bli kjent med oss, og enkelt for alle som jobber her å publisere innhold. 

Valg av CMS fremstår som omfattende, men vi er her for å gjøre det enklest mulig. 

Hva kan vi hjelpe deg med?

Profilbilde av Sebastian Krohn
SEBASTIAN KROHN
Byråleder Oslo, Rådgivning
Du kan også fylle ut skjemaet under så vil vi svare deg på telefon eller e-post.

Se også: