Nett- og e-handelsløsninger

Trenger du en digital løsning som skaper gode brukeropplevelser, og ikke minst konverterer? Vi bygger digitale produkter og tjenester som nettsider og webapplikasjoner, forretningskritiske systemer, mobilapper og spesialtilpassede e-handelsløsninger.

klosser som er satt sammen med en rund kloss på siden

E-handelsløsninger

En god e-handelsløsning skal fungere sømløst for sluttbrukeren i alle ledd - fra research til mottatt produkt eller tjeneste. Daglig drift av løsningen som administrering av ordre, produktoppdateringer og innholdsproduksjon skal være enkelt og effektivt. Gjennom 25 år med utvikling av e-handelsløsninger, har vi god kunnskap om integrasjoner mot ERP-systemer, frakt, betalingssystemer og andre mikrotjenester.

Les mer om nettbutikkløsninger her

Nettsider og digitale løsninger

Uavhengig av mål og om du trenger en enkel eller robust nettside, kan vi bistå. Vi har lang erfaring med alle typer nettsteder, fra de minste informasjonsnettsider til mer komplekse løsninger med ulike typer funksjonalitet.

Det kan involvere funksjonalitet for kommunikasjon og informasjonsformidling, bestilling av produkt eller tjenester, organisering av arbeidsoppgaver, registrering av rapporter. Selv om du ikke har en “ren” nettbutikk, vil du kanskje likevel ha behov for betalingsløsning eller mulighet for bestilling. Uansett om du trenger en enkel informasjonsnettside eller en mer skreddersydd løsning, kartlegger vi behovene og mulighetene sammen med deg.

Les mer om utvikling av nettsider og forretningssystemer her

Mobil- og webapplikasjoner

Enten det er en uavhengig app eller en forlengelse av et produkt eller tjeneste du allerede har en digital løsning til, så har vi et mål om å skape en friksjonsfri app-opplevelse for din målgruppe. Som design- og teknologibyrå vil vi være en proaktiv rådgiver som utvikler med fremtidsrettet teknologi, samtidig som vi prioriterer brukerens behov basert på innsikt og testing underveis.

Les mer om apputvikling her

No items found.

Samarbeid og den riktige fremgangsmåten

Ut fra din bedrifts målsettinger og brukernes behov, finner vi sammen ut hva som skal til for å lage den aller beste digitale løsningen. Gjennom smidig metodikk jobber vi oss gjennom del for del av løsningen. Med grundig innsiktsarbeid i bakhånd kan vi enklere prioritere de viktigste brukeroppgavene som skal løses og vil skape mest verdi, slik at vi raskere kan lansere ny løsning.

En nettløsning blir aldri helt ferdig. For å sikre at løsningen alltid er i tråd med endringer som skjer i markedet og brukeradferden, må man jobbe kontinuerlig med videreutvikling, testing og innsikt. Slik kan vi kjapt lansere nye endringer, og lære av erfaringene underveis og hele tiden forbedre, forbedre og forbedre.

Kompetansen du får

Vi har alle de digitale hodene som trengs for å sette sammen det riktige teamet for din nye digitale løsning. Hele veien bidrar vi med rådgivning og sørger for at vi er på riktig kurs.

Nøkkelen til å få en bra digital løsning er å ha sluttbrukeren i fokus hele veien. Derfor anbefaler vi å legge inn en innsats i forarbeidet med å hente inn brukerinnsikt, gjennom alt fra spørreundersøkelser og webanalyser, til intervjuer og brukertester. Vi kan digitalt design til fingerspissene, og med innsiktsarbeidet i bakhånd kan vi ta gode valg basert på brukernes behov og utfordringer.

På det tekniske planet jobber vi med mange ulike moderne teknologier som blant annet «hodeløst CMS» og React, eller enklere CMS som webflow for de mer rent informative nettsidene. Vi er gode på integrasjoner og det å få avanserte systemer til å fungere sømløst sammen, som samtidig fremstår helt ukomplisert for brukeren.

Mer fleksibilitet med headless CMS

Ønsker du en fleksibel og lett skalerbar løsning, kan det være lurt å vurdere hodeløst CMS som teknologi. Backend og frontend vil være to forskjellige systemer, der innholdet leveres gjennom et API. Denne teknologien gjør at man er bedre rigget for vekst i fremtiden og lettere kan gjøre større oppgraderinger og endringer i ettertid.

Les mer om headless CMS

SEO-optimalisering gjennom hele prosessen

For 74% av alle kjøp som gjøres i Norge, starter kundereisen i Google. Da er det ekstremt viktig at din nettløsning faktisk treffer brukerne når de Googler. Vår styrke er at vi jobber med SEO i alle faser, fra design og struktur til teknisk SEO, til lansering og innholdsoptimalisering. Les mer om SEO og innhold her.

Trenger du hjelp med å utvikle og designe en nett- eller e-handelsløsning?

Vi leverer løsninger som er enkle å bruke, redigere, drifte og vedlikeholde - uansett hvilke teknologier vi benytter. Ta kontakt med oss og fortell oss hvilke behov du har for din nye løsning, så tar vi en prat sammen om hvilke muligheter og løsninger vi kan bidra med.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Morten M Wikstrøm
Morten M Wikstrøm
Daglig leder, Rådgivning
Trondheim
morten@increo.no
/
976 90 017
Sebastian Krohn
Sebastian Krohn
Byråleder, Rådgivning
Oslo
sebastian@increo.no
/
988 00 306