Apputvikling

En app kan være en forlengelse av en eksisterende tjeneste du allerede tilbyr, for eksempel en nettside eller en butikk, så vel som et selvstendig produkt.

No items found.

Mobil- eller webapplikasjoner?

Mobilapplikasjoner lagres direkte på sluttbrukerens enhet (mobil), og bruker operativsystemet direkte, i motsetning til webapplikasjoner. Webapplikasjoner bruker servere og operativsystemer, og når ut til sluttbrukere gjennom protokoller som HTTP til en app.

Disse backend-systemene kan bygges på mange forskjellige måter. I Increo jobber vi ofte med Laravel eller .NET, for så å bruke NativeScript {N} til å produsere native iOS- og Android-apper.

UX-design for apper

Når man skal designe en app, så skiller det seg litt ut fra webdesign. Derfor er det også viktig å ha designere som jobber tett med utviklere gjennom hele utviklingsløpet. For eksempel bør apper ha sider med ett formål. Dette er mer og mer vanlig design praksis på nettet nå, men for apper er det veldig viktig.

Trenger du en app?

I Increo er vi ikke bare opptatt av å utvikle gode løsninger, men også å gi den beste rådgivningen innen teknologi. Kanskje finnes det andre løsninger som passer din bedrift og målgruppe bedre? Dette finner vi ut av sammen som en del av oppstartsfasen.

No items found.

Utvalgte arbeider

Hva kan vi hjelpe deg med?

Morten M Wikstrøm
Morten M Wikstrøm
Daglig leder, Rådgivning
Trondheim
morten@increo.no
/
976 90 017
Sebastian Krohn
Sebastian Krohn
Byråleder, Rådgivning
Oslo
sebastian@increo.no
/
988 00 306