SEO og innhold

Jobber du strategisk med SEO (søkemotoroptimalisering), vil bedriften din få mer tyngde til å rangere høyere på viktige søkeord i Google, og dermed sikre mer relevant og lønnsom trafikk til nettsiden.

No items found.

Hvorfor er SEO viktig?

 • I gjennomsnitt søker én person i Google 3-4 ganger i løpet av én dag.
 • 75% av søkere forholder seg bare til første resultatside.
 • 55% ser kun på de øverste 3 resultatene i det organiske søket.

Disse grunnene er hvorfor du bør ta søkemotoroptimalisering på alvor – det hjelper ikke med en flott nettside hvis ingen finner den. Gjennom smidig prosess, der SEO-rådgiver er involvert i teamet hele veien, blir løsningen din SEO-optimalisert i alle ledd. Fra URL-struktur og navigasjon til publisering av innhold.

Optimalisering for brukeren og søkemotorer

En brukervennlig nettside er ikke bare nyttig for selve brukeren, men også en svært positiv rangeringsfaktor for nettsidens synlighet. Samtidig vil vi vel at de som kommer inn via søk faktisk konverterer? De beste resultatene kommer når SEO, design og utvikling jobber sammen som et team. Ved å innhente nok brukerinnsikt før noe skal designes og utvikles, kan vi strukturere nettsiden optimalt både for brukeren og søkemotorer.

No items found.

SEO-optimalisering vi kan bistå deg med

 • SEO-analyser
 • Søkeordsanalyse
 • Struktur og UX
 • Teknisk SEO
 • SEO-strategi
 • Innholdsplanlegging
 • Optimalisering av tekster
 • Kurs/opplæring

Skreddersydd strategi med SEO-rådgiver

Alt etter hva din bedrifts forutsetninger og mål er, vil våre SEO-rådgivere skreddersy en SEO-strategi sammen med dere. Vi tilbyr SEO i Trondheim og Oslo. Skal dere redesigne og utvikle en ny nettside, bør søkemotoroptimalisering ha fokus fra starten av for å sikre en godt optimalisert struktur og teknisk løsning. For å optimalisere dagens nettside, kan dere gjennom en SEO-analyse få en tiltaksliste og forslag til SEO strategi som vil øke deres synlighet i søkemotorer som Google. Våre SEO-rådgivere kan også følge opp arbeidet med månedlig sjekk av din nettside.

Kontinuerlig SEO-arbeid for økt synlighet

Etter lansering av ny nettside eller nettbutikk, følger vi resultatene og hjelper deg med å analysere, optimalisere og legge en strategi og plan for videre arbeid. Gjennom kontinuerlig arbeid kan vi finne mulighetsrom for rangering og innhold, gjøre effektive justeringer basert på sesong, trender eller bransjeutvikling – og sørge for at løsningen din alltid er optimalisert for de viktigste søkeordene og derav øke trafikken til nettsiden din.

Ønsker du å komme i gang med søkemotoroptimalisering som gir mer trafikk og en treffsikker digital løsning? Ta kontakt med oss for å få hjelp med å legge en SEO strategi for din nettside.

Utvalgte arbeider

Hva kan vi hjelpe deg med?

Morten M Wikstrøm
Morten M Wikstrøm
Daglig leder, Rådgivning
Trondheim
morten@increo.no
/
976 90 017
Sebastian Krohn
Sebastian Krohn
Byråleder, Rådgivning
Oslo
sebastian@increo.no
/
988 00 306