Kurs i design sprint

Lær hvordan verdens raskest voksende selskap utvikler produkter og tjenester i ekspressfart. Increo har trent team som kan hjelpe bedrifter med å spare hundrevis av arbeidstimer og potensielt millioner i kostnader når de skal utvikle digitale tjenester og produkter.

No items found.

Kort om design sprint

Design sprint er en metode som på kort tid leder til validering av en idé – enten det er et nytt produkt, tjeneste eller strategi. Denne tilnærmingen innebærer en intensiv, tidsbegrenset prosess for deltakerne går gjennom ulike trinn for å identifisere, definere, utvikle og teste innovative løsninger.

Design sprint ble først utviklet av Google Ventures, og det har siden blitt brukt av selskaper over hele verden, for å fremskynde produktutvikling, forbedre brukeropplevelser og komme opp med nyskapende ideer.

Målet med en design sprint er å drive innovasjon og/eller utvikling med lavest mulig risiko, uten å kaste bort tid og ressurser. Ingen endeløse diskusjoner, men alle deltakerne får en like tydelig stemme i prosessen.

No items found.

Hva vil du lære i kurset?

I løpet av kursets to dager vil du lære å håndtere en utfordring ved hjelp av design sprint metoden.

Du vil bli introdusert til grunnleggende prinsipper for design, kreative teknikker for idegenerering, prototyping og brukertesting. Gjennom praktiske øvelser vil du få hands-on erfaring med å lede og delta i et design sprint-team.

Kurset vil også ta for seg følgende:

Problemdefinisjon: Lær hvordan du identifiserer kjernen i problemet og formulerer en klar utfordring for design sprinten.

Ideutvikling: Utforsk ulike teknikker for å generere innovative ider og finne løsninger som virkelig fungerer.

Prototyping: Lær prinsippene om hvordan du raskt og effektivt lager prototyper for å visualisere løsningene dine og få verdifulle tilbakemeldinger.

Teamarbeid og kommunikasjon: Du lærer hvordan du skal presentere øvelsene, hodle tiden, inspirere teamet og sørge for at sprinten holder stø kurs over 4 dager.

Digital ressurs

Etter kurset får du også tilgang på vår digitale ressurshub. Her finner du nyttige videoer, lenker til eksterne ressurser i tillegg til nedlastbare ressurser.

Videoene går igjennom alle stegene i en design sprint, slik at du enkelt kan friske opp kunnskapen du får i kurset. Her får du også tilgang til alt av skjemaer og sjekklister du trenger for gjennomføring.

Hvem passer kurset for?

Passer for designere, konsulenter, prosjektledere og ledere som vil lede egne innovasjon- eller utviklingsprosesser med tyngde og selvtillit.

Om du jobber i det offentlige eller private spiller ingen rolle, alle vil  dra nytte av å implementere design sprint i sitt arbeid.

Kursets format

Kurset vil bli gjennomført som en kombinasjon av forelesning og praktiske øvelser, med mest vekt på det siste. Våre erfarne kursledere vil veilede deg gjennom prosessen og siker at du får mest mulig ut av kurset.

Kurset går over to dager og holdes i våre lokaler i Trondheim eller Oslo.

Det er også mulig for å gjennomføre bedriftsinterne kurs i deres lokaler.

Design sprint til hva?

Prosessen er veldig anvendelig og kan brukes til å utvikle:

  • Produkter
  • Digitale og fysiske tjenester
  • Nettsider og apper
  • Identiteter
  • Markedsstrategier
  • Innhold
  • Merkevarer

Med kurs i fasilitering av design sprint vil du og dine kolleger kunne jobbe effektivt med ulike utfordringer dere står ovenfor i arbeidshverdagen.

Er du klar for å gi deg selv og bedriften en boost? Kontakt oss for et kurs!

No items found.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Sebastian Krohn
Sebastian Krohn
Byråleder, Rådgivning
Oslo
sebastian@increo.no
/
988 00 306
Morten M Wikstrøm
Morten M Wikstrøm
Daglig leder, Rådgivning
Trondheim
morten@increo.no
/
976 90 017
Du kan også fylle ut skjemaet under så vil vi svare deg på telefon eller e-post.