Increo frem mot 2025: Større, bedre og litt annerledes

I over 20 år har vi hjulpet kundene våre med å utfordre, vokse og ta sterkere posisjoner. Samtidig står vi på mange måter i startgropen. Her presenterer vårt styremedlem Bente Sollid Storehaug Increos strategi frem mot 2025!

Morten M Wikstrøm
Daglig leder, Rådgivning

Høsten 2021 sparket Increo i gang en omfattende strategiprosess, en prosess jeg fikk gleden av å fasilitere. Spørsmålene var hvem vi skal være, hvor vi vil – og hvordan vi skal komme dit.

De brikkene begynner nå å falle på plass, og vi er klare for å fortelle det til verden.

Ikke lenger et digitalbyrå

I Increo har vi de siste årene merket et stadig økende behov for digital omstilling, forenkling og intelligente løsninger. Det er et behov vi skal og må møte med bredere kompetanse. Det betyr at vi skal satse enda sterkere på forretningsforståelse og rådgiving i årene som kommer.

Vi beveger oss med andre ord vekk fra å være et «digitalbyrå» til å bli en design- og teknologipartner for digitale tjenester.

Oppkjøpet av Designkontoret Uredd var første direkte svar på denne nye strategien. Vi fikk mer kompetanse og større muskler innenfor et område sentralt i vår nye retning. Increo har nå alle forutsetninger for å kunne levere digital tjenesteinnovasjon i verdensklasse.

Med det mener vi at skal hjelpe kundene våre med å ta i bruk helt nye forretningsmodeller – eller utfordre de eksisterende. Vi skal hjelpe dem med å utvikle, innovere og digitalisere, og sammen skape produkter og tjenester som folk elsker å bruke. Som da vi digitaliserte fiskebilen eller lagde ​​Airbnb for laksefiske.

Et miljø helt i forkant

Skal vi få til det, må vi bli enda bedre på å tenke innovasjon, prosess og design. Det krever de beste hodene. Derfor skal vi fortsette å videreutvikle en kultur og et arbeidsmiljø som tiltrekker seg de aller flinkeste.

Hovedstrategien vil fremdeles være lønnsom vekst, og vi kommer til å speide etter andre miljøer som passer vår nye profil. For dersom vi skal levere i verdensklasse, trenger vi enda større muskler. Vi ser for oss at vi har dobbelt så mange flinke medarbeidere i 2025.

Vårt område

Det har aldri vært mer spennende å jobbe med digital tjenesteinnovasjon. De neste årene kommer det til å bli mer utfordrende, og det vil kreve helhetlige leveranser fra brukeropplevelse til teknologiutvikling.

Men med Uredd på laget har vi samlet all denne kompetansen under samme tak. Vi kan med hånden på hjertet si at Increo er blitt blant Norges fremste på dette området.

Og i løpet av de neste årene skal vi gjøre det til vårt område.

No items found.
No items found.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Morten M Wikstrøm
Morten M Wikstrøm
Daglig leder, Rådgivning
Trondheim
morten@increo.no
/
976 90 017
Sebastian Krohn
Sebastian Krohn
Byråleder, Rådgivning
Oslo
sebastian@increo.no
/
988 00 306

Se også:

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev