Løft din virksomhet til nye høyder!

Torsdag 7. september, kl 15:00 til 17:30, hjelper vi deg å finne bittesmå endringer som kan gi eksepsjonell vekst for din bedrift. Helt gratis, i våre lokaler ved Solsiden i Trondheim.

Lina Victoria Tuddenham Haug
Prosjektledelse, Rådgivning

Ikke la det bare bli med praten. Vi gir deg konkrete tiltak. 

Våre spesialister erfarer igjen og igjen det du selv også vet: 

- Action er det som skaper resultater, ikke gode perspektiver. 

På to og en halv time vil du som deltaker få med deg en engasjerende innledning om temaet før vi gjennomfører individuelle workshops med hver enkelt bedrift. Vi nøyer oss ikke med å finne punktene for endring eller forbedring i kundereisen, men vil sammen med deg finne løsningene som virkelig flytter nåla.

Growth Hacking + Design Sprint = Growth Sprint 

Ved hjelp av Growth Hacking identifiserer vi og justerer flaskehalsene som begrenser potensialet for vekst i en bedrift. Dette, kombinert med farten fra Design Sprint, gjør det mulig for oss å gi deg implementerbare tiltak for din bedrift i løpet av to og en halv time! 

Hvorfor kommer ikke fornøyde kunder tilbake for mer? Når er det kundene forlater nettbutikken? Svar på slike spørsmål blir til nye muligheter. 

Du kan lese mer om vår tilnærming her. NB! Plassene fylles fort opp.

Du får alle maler, sjekklister og presentasjoner med deg! 

I etterkant av denne ettermiddagen vil dere få overlevert materialet som ble presentert i innledningen, i tillegg til funnene som ble gjort i løpet av workshopen. 

Vi i Increo er selvfølgelig tilgjengelige for å snakke om hvordan dere kan utnytte mulighetene som har blitt identifisert, men alle kursdeltakere står fritt til å bruke materialet som de vil.

Noen tilbakemeldinger fra tidligere deltakere:

“Når tiden er inne, så ønsker jeg å ta kontakt igjen for å se hvordan vi kan implementere growth settet. Vi er ikke helt moden for det akkurat nå, da vi fremdeles driver å bygger, men når basicen er oppe så kunne det vært interessant med en pilot på dette!”
“En øvelse vi vil prøve på flere i organisasjonen.”

Meld deg på med navn, bedrift og telefonnummer, samt. kollegene dine du ønsker å ta med.

Påmelding

Hva kan vi hjelpe deg med?

Profilbilde av Sebastian Krohn
SEBASTIAN KROHN
Byråleder Oslo, Rådgivning
Du kan også fylle ut skjemaet under så vil vi svare deg på telefon eller e-post.

Se også: