Medgang i motvind med justert strategi

Med 26 år i Increo, ser jeg veldig lyst på fremtiden innen innovasjon, design og teknologi. Selv om Norge og verden er inne i en lavkonjunktur er dette noe jeg har opplevd flere ganger og vet at det er normalt og en del av det å drive et selskap.

Hallgrim Bjørvik
Gründer, Styreleder

Som tidligere kiter vil jeg beskrive dagens situasjon som «gusty» for markedet Increo opererer i. I krevende tider er det ikke rom for feil, og vi må være mer fokusert og dyktige enn ellers.

Det Increo har gjort gang på gang, er å omstille oss. Vi har tidligere bevist at vi står støtt, selv når forholdene er krevende. Selskapet har stått igjennom .com-boblen, finanskrise og korona ved å finne muligheter og satse. Et eksempel jeg er litt ekstra stolt av, er da vi sendte ut postkort til alle bedrifter i Norge. Jeg har alltid ment at det lønner seg å satse i nedgangstider.

Vi har transformert Increo fra å være et av mange digitale byråer, til et tydelig teknologi- og designbyrå med en unik posisjon i markedet. Differensiatoren er at vi er fageksperter innen det vi tilbyr og et byrå med høy seniorkompetanse. En viktig verdi som har vært med oss hele veien er å tenke kultur. Det begrenser seg ikke til det sosiale, men handler også om hvordan vi er organisert og driver forretninger. Vi leier ikke ut ressurser, men løser oppdrag som et team. Team-arbeid er ikke bare effektivt og mer fruktbart for deg som oppdragsgiver, men det bygger også sterke relasjoner internt som er godt å dra veksler på når komplekse oppgaver skal løses. Increo jobber fra idéfasen og ut, og er et fullservicebyrå med leveranser innen UX-design, rådgivning, utvikling og innovasjon.

Medarbeidere i samtale rundt et bord
Med over 40 fageksperter, som prosessfasilitatorer, rådgivere, utviklere og designere, kan vi tilby en helhetlig tilnærming til våre kunder.

Fra egenutviklet til best-of-breed teknologi

I Increos begynnelse bygde vi vår egen CMS, men dette har vi gått bort i fra. Vi satser nå på å levere på et spekter av publiseringsløsninger og plattformer. Tilnærmingen er å bruke det som fungerer best til sitt bruk og situasjon. Plattformer som ofte går igjen i våre leveranser inkluderer Sanity, Umbraco, Wordpress, og No-code-løsningen Webflow.

Increo er ikke “gift” med en løsning, men velger den tekniske plattformen som passer situasjonen best.

Beviset på at vår nye strategi har vært en suksess, er de nye prosjektene vi har levert. 

For å nevne noen: 

 • AtB  Design sprinter
 • Orkel på Wordpress/Woocommerce 
 • Urmaker Bjerke på Wordpress/woocommerce (prosjekt under arbeid)
 • Malling & Co på Umbraco (prosjekt under arbeid)
 • SiT, Studentskipnaden i Trondheim, Gjøvik og Ålesund på Sanity (prosjekt under arbeid)
 • Unimicro på Sanity

…hvor vi leverer tjenester over hele linjen innen innovasjon, design og teknologi.

AI for å effektivisere arbeidet ditt som kunde hos Increo

Vi har en ambisjon om å forsterke vårt fokus innen AI. Med vårt dedikerte team og tverrfaglige ekspertise, posisjonerer vi oss for å kunne tilby fremtidsrettede AI-løsninger og rådgivning. Hvis du ser potensialet med AI og ønsker å utforske mulighetene det kan gi din virksomhet, er vi klare for å bistå i dialogen og veiledningen fremover.

Noen av de områdene vi syns er mest spennende for de vi jobber med nå er:

 • Bruk av generativ AI i produkttekster
 • Desking/tilpassing av forsider.
 • Prediksjon av neste side som besøkes, for å øke hastigheten til nettsiden.
 • Skreddersydde brukerreiser basert på brukerens tidligere valg og preferanser.
 • Kunde- og brukerassistenter som er raske, tilpasset og nyttige.
 • Tilpassede produkt- og innholdsforslag for enkeltbrukere.
 • Bred språkstøtte som vil øke tilgjengeligheten.
 • Monitorering og feilhåndtering med maskinlæring som vil redusere nedetid og øke sikkerheten.
 • AI-assistenter for design og utvikling som kan redusere kostnader og time to market.
 • Automatisering av SEO-oppgaver (f.eks metadata og alt-tekster AI-generert basert på innhold)

Dersom du er interessert i mulighetene som ligger i AI-teknologier, bør du delta på Bente Sollid Storehaug, Gulltaggen Honorary Award 2023 og styremedlem i Increo, sitt frokostseminar den 15. november i Oslo og 16. november i Trondheim. Seminaret er rettet mot beslutningstakere på høyeste nivå, og vi ønsker å skape en unik opplevelse for denne målgruppen. Ta gjerne kontakt per e-post hvis du ønsker mer informasjon.

En kaffeprat om forretningsutvikling

Dersom du vil ha et sammendrag av de spennende prosjektene vi har levert den siste tiden, sjekk showreelen! Den er ca 45 sekunder kort. 

Er du mer enn litt nysgjerrig?
Vil du ha en prat om forretningsutvikling så tar jeg gjerne en kaffeprat med deg - sammen med noen av våre fageksperter. 

Hva kan vi hjelpe deg med?

Merethe Honne
Merethe Honne
Rådgiver
Oslo
merethe@increo.no
/
928 87 311
Morten M Wikstrøm
Morten M Wikstrøm
Daglig leder, Rådgivning
Trondheim
morten@increo.no
/
976 90 017

Se også:

No items found.

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev