Eksklusivt frokostseminar med Bente Sollid Storehaug

"AI og Meta-universet vil endre forretningsmodellen din" – i dette foredraget fokuserer Storehaug på vekstmuligheter og bunnlinje for ambisiøse bedrifter.

Meld deg på

Oslo

Tirsdag 19. mars 2024
08:00 - 09:30
Sted: INCREO, Karl Johans gate 2, 3. etasje

Trondheim

Torsdag 21. mars 2024
08:00 - 09:30
Sted: INCREO, Innherredsveien 7a, 4. etasje

Eksklusivt frokostseminar

Increo har gleden av å arrangere et eksklusivt frokostseminar med Bente Sollid Storehaug, hele Norges digitale rockestjerne, mottaker av Gulltaggens ærespris Honorary Award 2023 og styremedlem i ledende teknologiselskaper. Bente står ofte på de store scener, så det er ekstra stas å kunne tilby et foredrag og muligheten til å stille henne spørsmål i våre lokaler.

Seminaret passer for:

Beslutningstakere på ledernivå. Vi har et begrenset antall plasser for å sikre en eksklusiv setting tilpasset denne målgruppen.

Om Bente Sollid Storehaug:

Bente er en suksessrik seriegründer, investor, mentor og ettertraktet foredragsholder, kjent for sin enestående teft for fremtidige teknologier og digitalisering. Hun blir ofte omtalt som dotcom-dronningen etter suksessen hun hadde med selskapet Digital Hverdag, som etter fusjoner på slutten av 90-tallet ble børsnotert som Cell Network i Stockholm. Selskapet var da det største internett-konsulentselskapet i Europa og verdens tredje største.

I dag er hun styreleder for Placewise Group, e-læringsselskapet Task, og metaverse-selskapet Ocean Visioneering. Hun har også styreerfaring fra selskaper som Hafslund, Eika Gruppen, Polaris Media, Europris, Lumi-Gruppen, Motor Gruppen, Questback og Nortel.

Med over 40 styreverv i norsk næringsliv, samt sin nåværende rolle som foreleser ved Handelshøyskolen BI, bringer hun en unik kombinasjon av praktisk erfaring og akademisk innsikt til bordet.

Dersom du ønsker å lære mer om hvordan de nyeste teknologiene kan brukes i selskaper med en ambisjon om vekst og fokus på bunnlinje, må du melde deg på nå.

Vi ser frem til en lærerik og inspirerende morgen!

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev