Bli bedre kjent med WordPress og WooCommerce som CMS-system

I denne artikkelen vil vi fortelle om våre erfaringer med Wordpress og WooCommerce, og hvorfor disse plattformene er perfekte for deg med nettbutikk.

Sebastian Krohn
Byråleder, Rådgivning

WordPress: En åpen kildekode-plattform

WordPress er et fleksibelt, sikkert og godt etablert verktøy for publisering som benyttes av millioner av nettsteder over hele verden. Det er utviklet med åpen kildekode, noe som betyr at det kontinuerlig blir forbedret av et globalt utviklerfellesskap. Dette har gjort WordPress til et av de mest kvalitetssikrede, fleksible og godt dokumenterte verktøyene for å lage nettsteder.

Les mer: Hva er forskjellen på en åpen og lukket kildekode?

Det er enkelt å bruke WordPress for å redigere og publisere innhold, takket være et brukervennlig redigeringsverktøy. Plattformen støtter også utvidelser gjennom moduler, og har et solid system for brukeradministrasjon og pålogging. WordPress er bygget på programmeringsspråket PHP, og er derfor gratis å bruke. Plattformen krever imidlertid regelmessige oppdateringer og vedlikehold. 

Les mer: Increo har jobbet med Wordpress siden 2013

WooCommerce: Integrasjonen for e-handel

Hvis du planlegger å starte en nettbutikk, er WooCommerce et utmerket valg tilgjengelig gjennom WordPress. Denne løsningen passer perfekt for nettbutikker som ikke krever avanserte funksjoner eller integrasjoner. Samtidig har den alt som en nettbutikk bør inneholde, sammen med et stort utvalg av plugins og tekniske integrasjoner. 

Les mer: Increo tilbyr WooCommerce nettbutikkløsning, med og uten integrasjoner

Lang erfaring med mange systemer

Det er vanlig at folk ønsker å utforske hvilket innholdsstyringssystem (CMS) som best passer deres behov på egen hånd. Vi anbefaler imidlertid å overlate denne beslutningen til spesialister.

I Increo har vi omfattende erfaring med ulike programmeringsspråk og teknologier, og vi fokuserer på å tilby nettløsninger som er basert på de siste og mest effektive CMS-systemene. Vi jobber tett sammen med dere for å finne og tilpasse den løsningen som best oppfyller deres ønsker og behov, slik at resultatet blir så godt som mulig.

Les mer: Hvilket CMS trenger du? Vi finner det som passer behovet ditt

No items found.
No items found.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Morten M Wikstrøm
Morten M Wikstrøm
Daglig leder, Rådgivning
Trondheim
morten@increo.no
/
976 90 017
Sebastian Krohn
Sebastian Krohn
Byråleder, Rådgivning
Oslo
sebastian@increo.no
/
988 00 306

Se også:

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev