WooCommerce nettbutikk

Vi tilbyr WooCommerce nettbutikkløsning, med og uten integrasjoner. Dine behov og din forretningsflyt avgjør hvilken vei vi anbefaler. Vi er opptatt av å lage nettbutikker som kan vokse i takt med bedriften og som skaper inntekt fra dag én.

Sebastian Krohn
Byråleder, Rådgivning

WooCommerce som e-handelsplattform

WooCommerce er en e-handelsplattform som lar deg selge dine produkter slik du ønsker, og integreres sømløst med WordPress. Plattformen er bygget med åpen kildekode og passer for både små og store nettbutikker.

WooCommerce blir brukt av nesten 30% av verdens nettbutikker, og er i kontinuerlig utvikling. Her finnes det muligheter for å selge både fysiske og digitale produkter, samt at det finnes et hav av utvidelser for WooCommerce der ute. Og det er nettopp det som er så fint. Ønsker du en helt enkel nettbutikk, ja da får du det. Har du derimot behov for en mer avansert nettbutikk med flere muligheter, ja, da løser vi det også.

Integrasjoner og betalingsløsninger med WooCommerce

Våre utviklere og designere tilpasser løsningen etter de behovene dere har, alt fra betalingsløsninger og fraktmetoder, til fakturerings- og regnskapsmoduler. Vi tilbyr integrasjoner til Visma, Tripletex og flere andre kjente tredjeparts leverandører i våre nettsider og nettbutikker. Det meste lar seg gjøre, så ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål rundt disse eller andre tredjepartsløsninger, så vil vi hjelpe deg å finne beste løsningen.

Er du usikker på hvilken CMS som vil fungere best for din nettbutikk? Vi tilbyr nettbutikker på flere CMS, deriblant WooCommerce og vår egentutviklede løsning Wondercode. Sammen med dere finner vi ut av hvilken teknologi som passer best for din bedrift. Les mer om utvikling av nettbutikk her.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Profilbilde av Sebastian Krohn
SEBASTIAN KROHN
Byråleder Oslo, Rådgivning
Du kan også fylle ut skjemaet under så vil vi svare deg på telefon eller e-post.

Se også: