Nye Hjorten Teater og Posten Moderne velger Increo som samarbeidspartner!

Endelig kan vi slippe nyheten om at vi får fortsette på reisen om digital utvikling for REITAN i Trondheim. Her får vi mulighet til å være med på å skrive Trondheimshistorie sammen med Nye Hjorten Teater og Posten Moderne.

Morten M Wikstrøm
Daglig leder, Rådgivning

Spektakulære Nye Hjorten Teater har premiereåpning i 2025. Der de lover magiske opplevelser fra scenekanten, skal vårt utviklingsteam utvikle de nye nettløsningene. Vi mener selvfølgelig at løsningene må oppleves som minst like magiske og sømløse som det som skjer på scenen.

Posten Moderne er et nytt kunstmuseum som også åpner i Trondheim i 2025. Museet etablerer seg i byens gamle hovedpostkontor i Dronningens gate, med mål om å bli en av Nordens ledende arenaer for moderne- og samtidskunst. De digitale systemene skal selvfølgelig matche ambisjonene.

Increo har tidligere lansert Britannia.no, som befinner seg kun et lite steinkast fra både teateret og kunstmuseet. Sagt litt metaforisk så får vi lov til å utvikle et helt kvartal, hvor flere bedrifter får forretningskritiske systemer som både skal snakke godt sammen og stå stødig hver for seg.

Nettløsningene som utvikles blir på sett og vis bedriftenes nye kassesystemer, for kundereisen starter gjerne på nett. Dette ansvaret tar vi på ramme alvor. Med oss på laget har vi dyktige, eksterne designere, og sammen med Increos kompetanse og erfaring, vil vi med stødig hånd kunne levere den moderne teknologien som kreves. Mer enn dette kan vi ikke røpe, for mye er hemmelighetsstemplet enda. Men vi må understreke at dette vil bli to fantastiske tilskudd til byen, og rett og slett en gave til innbyggere og tilreisende i Trondheim!

Hva kan vi hjelpe deg med?

Morten M Wikstrøm
Morten M Wikstrøm
Daglig leder, Rådgivning
Trondheim
morten@increo.no
/
976 90 017
Sebastian Krohn
Sebastian Krohn
Byråleder, Rådgivning
Oslo
sebastian@increo.no
/
988 00 306

Se også:

No items found.

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev