Hopp til hovedinnhold

Enklere å søke jobb hos Visindi

Visindi nettsiden

Visindi har fått en helt ny nettløsning, som gjør det enklere for deg som vil søke på en ledig stilling.

Med utgangspunkt i eksisterende grafisk profil, har Klapp designet og implementert Visindis nye nettsider. Ledige stillinger og søknadsprosess for jobbsøkere er en side av saken, informasjon som henvender seg til kunder og samarbeidspartnere en annen. Det er funksjonalitet for søkere vi har fokusert mest på når vi har designet og utviklet løsningen, i forhold til å gjøre søknadsprosessen så lett som mulig.

– Dette har vært et behagelig samarbeid. Klapp Media har utvist stor forståelse for behovene våre, og vet at det er viktig for oss at alt fungerer som det skal på netsidene våre. Nettløsningen har vært veldig stabil, og vi får mye tilbakemeldinger på at brukervennligheten er god. Over halvparten av søkerne våre bruker mobil eller nettbrett, forteller Patrick Gjønnes, administrerende direktør i Visindi Trondheim.

Trygghet i søknadsprosessen

Å lede brukeren gjennom søknadsprosessen på en trygg og god måte har vært prioritet nummer én. Å hele tiden gi tilbakemeldinger til brukeren, forklare hvorfor brukeren f.eks. må fylle ut dette feltet, og forklare hvorfor denne informasjonen er nødvendig bidrar til dette.
Skjermbilde fra skjemagrensesnitt

Smart og tidsbesparende funksjonalitet

Vi har integrert søknadsskjemaet mot LinkedIn, slik at det er mulig å forhåndsutfylle alle felter som samsvarer med LinkedIn-profilen din.

Dette kan for mange forkorte søknadsprosessen vesentlig, og sørge for at informasjon er oppdatert og korrekt.

– Den unike måten vi integrerer LinkedIn på i søknadsprosessen vår på er veldig god, og vi er veldig fornøyd med å se at allerede få måneder etter lansering velger hver tredje søker å ta i bruk denne funksjonen, sier  Gjønnes.

Søknadsskjema med "Søk med LinkedIn"-funksjon

Kommunikasjon gjennom design

Når man søker ny jobb i en høyt profilert stilling, er dette ofte noe som foregår i det stille. Det var derfor viktig å signalisere diskresjon og seriøsitet gjennom måten siden er designet på. Det gjøres en myk og varm nøytral fargepalett, og et enkelt og harmonisk formspråk uten unødvendige elementer og støy.

Forside