Hopp til hovedinnhold

Nå har det skjedd! INCREO + Imbera har blitt ett. Les mer om sammenslåingen

Verden blir mer digital – vi girer opp!

Digitalisering av tjenester

Vi håper dere alle har hatt en fortreffelig påske. For oss har den gitt tid til refleksjon. Den siste tiden har nemlig satt ytterligere fart på en tydelig trend: Folk er blitt mer digitale, og de forventer mer av den digitale kundeopplevelsen. Vi ser viktigheten av digitalisering klarere enn noen gang, og vi har en oppfordring til alle organisasjoner som har muligheten: Bruk tiden godt.

Riktige grep i digitaliseringen vil ikke bare komme til nytte her og nå – det vil ruste deg for fremtiden. Vi merker at mange ser dette, og derfor har vi i Increo valgt å satse ekstra i disse tider. Følger du med her, vil vi lansere virkelig spennende tilbud og nyheter for alle som sikter mot en mer digital og effektiv hverdag.

Vi har fortsatt full aktivitet, og samtlige av våre medarbeidere er på jobb. Vi har full fokus på våre eksisterende kunder. Samtidig har vi fra mai god kapasitet til å ta på oss nye oppdrag. Planlegger dere å dra nytte av nye digitale løsninger, håper vi dere tar kontakt. Dere kan være trygg på at vi står klare til å hjelpe dere nå, gjennom hele prosjektet – og i alle år etterpå.

En av våre kjerneverdier i Increo er «solid». Vi skal levere bunnsolide løsninger, være en samarbeidspartner du kan stole på – og være en klippe for våre medarbeidere. Kanskje er det en av grunnene til at vi i mai fyller 23 år. Dette er ikke den første krevende situasjonen vi kommer oss gjennom, og det blir helt sikkert ikke den siste.

Ingen kommer uberørt gjennom kriser som dette. Heller ikke oss. Men vi har erfaring som gjør oss helt trygge på at når korona-situasjonen er over, vil vi på lang sikt stå sterkere enn noen gang.

Har du en idé, tanker eller utfordring du ønsker å se nærmere på? Ring meg på 976 90 017 eller send en mail til morten@increo.no om du ønsker å diskutere en ny digital løsning.