Hopp til hovedinnhold

Uredd Designkontor blir en del av Increo!

Increo digitalbyrå og Uredd designbyrå slås sammen

I Increo tar vi små steg hele tiden. Små steg for å bli litt bedre. Andre ganger tar vi store steg – og dette er et av dem. Vi er stolte av å nå slå oss sammen med Uredd, en av bransjens dyktigste på innovasjon, prosess og design. Vi er allerede uredde nok til å si det: Increo er nå en reell utfordrer.

Dette skjer i praksis:

  • Increo kjøper Uredd Designkontor.
  • Alle Uredds 7 ansatte blir med videre – og flytter inn i lokalene våre på Solsiden i Trondheim.

Hvorfor er dette bra?

For oss i Increo er Uredd på mange måter den avgjørende brikken for å endelig bli det vi vil være – en partner som driver digital tjenesteinnovasjon i verdensklasse. Som designer og utvikler de beste og mest nyskapende digitale produktene og tjenestene. 

Men da må vi være enda mer innovative enn i dag. Mer unike. Mer uredde. Derfor var det en perfekt match. To trønderske fagmiljøer som har spisset seg i hver sin retning, sett til hverandre i en årrekke – og som endelig finner sammen. Det høres ut som slutten på et eventyr. Men vi tror det er begynnelsen.

Hva har det å si for deg som kunde?

Enten du er kunde av Uredd eller Increo, blir hverdagen omtrent som før. Du forholder deg til de samme menneskene du har lært deg å bli glad i. Men vi får mer kompetanse og langt større muskler til å hjelpe deg. Med flere, helt nye ting. Kanskje til og med ting du ikke visste at du trengte.

I snart 20 år har vi hjulpet utfordrerne med å riste i det etablerte. Nå skal vi selv utfordre. Større, bedre – og mer uredd enn noen gang.