Hopp til hovedinnhold

Nye ITavisen.no – for deg som lever digitalt

Itavisen nettsiden

Vi har flyttet ITavisen.no over til WordPress, og frisket opp med overhalt design og bedre mobilopplevelse.

Man kan snakke mye om design og det tekniske, men om man føler at man ikke blir hørt eller at prosjektet kan strande når som helst hjelper det lite. Når man hyrer Klapp vet man at man hyrer folk som bryr seg og hører på dine forslag. At de er proffe og garantert kommer til å få prosjektet i mål gjør at man kan sove godt om natta.

Trond Bie, redaktør i ITavisen.

ITavisen – direkte fra Silicon Vally og Norge hele døgnet

ITavisen.no har siden 90-tallet vært et ledende nettsted for teknologifantaster og digitalhoder. Da redaktøren nylig kjøpte nettstedet og flyttet til Silicon Valley, trengte han en samarbeidspartner som kunne friske opp designet, gi leserne en bedre mobilopplevelse, og flytte hele løsningen over på WordPress. Valget falt heldigvis naturlig på Klapp Media.

–  Jeg hadde tidligere hørt at Klapp virkelig kunne WordPress. Når jeg så kundelisten og hva de tidligere har fått til var valget enkelt, sier ITavisen-redaktør Trond Bie.

Redaksjonelt design for 50 000 trofaste lesere

Det er selvfølgelig stas for Klapp å få jobbe med en så stor og levende nettavis. ITavisen har et helt unikt engasjement i sine lesere, som legger igjen mange kommentarer på artiklene. Leserne har således vært med å forme designet til nye ITavisen, som har gjennomgått stadig små endringer siden beta-lansering og lansering.

Itavisen nettsiden- mobilvisning

Leseopplevelsen på mobil er høyt prioritert hos ITavisen.

Nattmodus

På ITavisen.no kan du bytte mellom dag- og nattmodus.

Det ble også gjort en betydelig jobb med sette opp og konfigurere en avansert annonseløsning ved hjelp av Google DoubleClick, som muliggjør automatisk annonseleveranse fra flere forskjellige annonsenettverk (bl.a. AdSense, Widespace og WebTraffic), i kombinasjon med direktesalg via eget byrå.

I tillegg er det en ekstra givende utfordring når vi får en så etablert og populær side som dette å forvalte; vår særdeles dyktige driftspartner ITSjefen har hatt hendene fulle med å sette opp en robust serverklynge og caching for å håndtere femti tusen daglige lesere.

Vi gleder oss til å gjøre mye spenstig fremover med ITavisen.no