Hopp til hovedinnhold

Nå har det skjedd! INCREO + Imbera har blitt ett. Les mer om sammenslåingen

Nettsider for Zookjeden Buddy

Nettsider for Buddy

Zookjeden Buddy er en medlemseid faghandel, med 30 butikker spredt fra Alta i nord til Stathelle i sør. Buddy har fokus på fullsortiments-butikker med faglig styrke og engasjerte medarbeidere. Her får du råd og tips om ernæring, helse, trivsel og trygghet for dyret ditt. Kjedekontoret har ansvaret for nettsiden og kundeklubben Buddy Club. I samarbeid har vi designet og utviklet en ny nettside med oversikt over alle butikker, produkter, kampanjer og fagstoff for dyreeiere.

Fremgangsmåte

Samarbeidet startet som det alltid gjør med analyser av tidligere nettsted, kunder, kampanjer, trafikk og bruksmønstre. Målet er å finne ut hvor skoen trykker – Hva funker bra og hva kan bli bedre?

Dette arbeidet legger grunnlaget for interaksjonsdesign, nettsidestruktur og designskisser. I dette prosjektet tenkte vi «mobile first», da flertallet av alle nettsidesøk kommer fra mobiltelefoner.

Nettsiden er bygget i WordPress, med WooCommerce for produktutlisting og kategorisering.

Buddy benytter Lindbak som kassesystem i sine butikker. Vi har derfor laget en integrasjon med Lindbak, slik at alle produkter, priser og annen produktdata automatisk hentes fra kjedens kjernesystem, og oppdateres derfra.

Annet innhold og kampanjer administreres enkelt fra WordPress.

Increo (tidligere Imbera) har vært en veldig god partner for oss i dette prosjektet og vi ser frem til et langt og godt samarbeid. Increo har mye kunnskap i sitt felt, er fleksible og til å stole på. Vi er veldig fornøyde.

– Håvard Johansen, Head of Marketing, Zookjeden Buddy