Hopp til hovedinnhold

Nå har det skjedd: Increo og Imbera er ett byrå!

nytt-kontor-increo

Det har vært lange måneder siden vi fortalte verden om den kommende sammenslåingen vår. Men den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves – og i Oslo har vi ventet intenst.

1.januar 2021 smeltet vi nemlig sammen med Imbera, og Oslo-kontoret har 8 nye seniorer å holde med selskap. 3 utviklere, 3 rådgivere/prosjektledere og 2 designere. Vi er enormt glade for å endelig være ett byrå.

Ikke bare har vi gledet vi oss til å bli flere og bedre – vi har også flyttet inn i splitter nye lokaler, midt i Oslos indrefilet. 14 digitale hoder i Karl Johans gate 2 – alle med samme lidenskap for design, teknologi og gode brukeropplevelser. 

Sammen skal vi lære av hverandre, samtidig som vi fortsetter å være Increo. Vi skal fortsatt designe og utvikle digitale løsninger som gjør hverdagen enklere. Vi skal fortsette å gjøre kompliserte ting enkelt – gjennom å forstå mennesker, teknologi og forretning. 

Dette skal vi gjøre for kunder som Family Sports Club, Mitsubishi Electric, Nikita, Circle K, Høie, Norges Sykkelforbund, Britannia, Braasport, Eitra, Saltdalshytta, Nespresso, Elveguiden, United Nations Global Compact, Newton og White Bikes.

… for å nevne noen. Og kanskje også for deg?

Vi er i alle fall aldri langt unna når du trenger oss. Har du et digitalt prosjekt du trenger hjelp med, er det bare å ta kontakt.