Hopp til hovedinnhold

Få en bedre hverdag med Mindfit

MindFit Appen

Klapp har designet og utviklet appen som kan hjelpe deg med å takle vanskelige situasjoner i livet. Appen er også nyttig for alle som ønsker å forbedre seg på et eller annet plan, finne motivasjon og få en bedre hverdag.

Konseptet

I perioder av livet er det vanlig å føle seg nedstemt, bekymret eller engstelig i forbindelse med utfordringer på jobb eller i privatliv.

Mindfit hjelper deg å få en bedre hverdag, og bli mer bevisst de positive ting som skjer i livet ditt her og nå. Med enkle grep og teknikker kan du endre ditt tankemønster, flytte fokus og få større mestringsfølelse på utfordringer du selv har i hverdagen.

Logo og grafisk profil

MF

Vi startet designprosessen med å definere hovedfarger og logo. Lyspære-illustrasjon er hovedelementet av logoen, som har et harmonisk og helhetlig uttrykk. Det representerer Mindfits mål: å gi tips og ideer som skaper positive forandringer. Illustrasjoner og ikoner som brukes i appen har en enkel stil, og designet holdes ellers i et avdempet og nøytralt fargeskjema.

 Jeg har samarbeidet med Klapp Media i forbindelse med utvikling av Mindfit app. Vi har hatt et utmerket samarbeid, god kjemi, og ikke minst et godt samspill gjennom hele utviklingsprosessen. For meg har det vært veldig viktig at vi har kunnet ha en åpen dialog, tillit til hverandre, og ikke minst at vi har klart å spille på hverandres kunnskap slik at produktet har blitt enda bedre.

Hilde Amundsen

Design av grensesnitt

Konseptet rundt Mindfit omfatter personlige suksesser, favorittmarkerte hendelser, viktige bilder og spesialutformede hjelpeteknikker. Appens  funksjonalitet tar utgangspunkt i et konsept hvor hver bruker kan skape positiv endring på sin egen måte.

Derfor har vi designet brukergrensesnitt som gjør det mulig for brukere å personliggjøre appen, bl.a. ved å legge til bilder og skrive om fine opplevelser.

Mine fine ting

Visning av feeden med «mine fine ting».

En viktig del av psykologjobben er å gi relevant informasjon til pasienten, og jobbing med informasjonsarkitektur var en svært viktig del av prosessen, som hele tiden utviklet seg.

En viktig del av psykologjobben er å gi relevant informasjon til pasienten, og jobbing med informasjonsarkitektur var en svært viktig del av prosessen, som hele tiden utviklet seg.

Vil du vite mer om appen?

Vil du vite med om dette prosjektet, ta gjerne kontakt med daglig leder Morten.