Hopp til hovedinnhold

God jul og godt 2022

Utsikt fra vårt Oslo-kontor.

Nok et annerledes år går mot slutten, og vi legger straks år to med pandemi bak oss. Julen står for døren – og det gjør også en velfortjent ferie. Her finner du det du trenger å vite av praktisk informasjon og åpningstider i høytiden, samt en liten julehilsen fra alle oss i Increo. 

Takk!

Først og fremst takk til alle dere som tør å satse i en krevende tid, og takk for tilliten dere gir oss i Increo. For til tross for et noe høyere sykefravær, noen flere sykt barn-dager og litt for mange nettmøter, har vi utviklet og lansert mange spennende løsninger, og sammen med både nye og gamle kunder skapt digitale suksesser. Det betyr utrolig mye for oss å kunne skape verdi med dere. 

Mangfold gir resultater

I Increo jakter vi alltid på forbedringer – enten det er på vegne av våre kunder eller oss selv. Og til tross for at vi neste år kan feire 25 år, er det veien foran oss som er mest spennende. I dag består Increo av 34 digitale eksperter med syv ulike nasjonaliteter, og vi mener vi besitter både kompetansen og mangfoldet som trengs for å løse morgendagens utfordringer. Som en bekreftelse ble vi ved begynnelsen av året trukket frem som én av 28 scale ups i teknologibransjen av Impello-analysen. Når vi nå ser tilbake på 2021 ender vi på ca. 45 % omsetningsvekst – dette tar vi med oss som en anerkjennelse om at det er behov for det vi tilbyr. Det nevnt, så mener vi fortsatt at kompetanse og kvalitet slår volum og masseproduksjon, og med en finpusset arbeidsmetodikk er vårt løfte at vi i 2022 skal levere digital innovasjon som aldri før! 

En riktig god jul og et godt 2022 fra alle oss i Increo, så håper vi at vi snart kan møtes fysisk igjen på et av våre nyoppussede kontorer i Trondheim eller Oslo. 

Praktisk informasjon

  • Du treffer oss på telefon 466 24 000 mellom kl. 09.00-15.00 i julens ordinære arbeidsdager (27. – 30.12).
  • Saker meldes som vanlig inn via support@increo.no
  • Dersom det oppstår en kritisk hastesak utenfor åpningstiden kan du ringe eller sende en e-post til din kontaktperson.

PS. I år, som tidligere, går din julegave fra oss til SOS-barnebyer og våre fadderbarn.