Hopp til hovedinnhold

Ny nettløsning for 3T

3T nettisden

3T hadde behov for en helt ny nettside med fiffige tekniske løsninger, nytt design og bedre tilgjengelighet på alle plattformer og for alle typer brukere.

Design med utgangspunkt i brukerbehov

Vi så at opp mot halvparten av brukerne besøkte siden fra en mobiltelefon, til tross for at den gamle siden ikke var responsiv. Men behov har man uansett om man er medlem; man vil f.eks. lett kunne sjekke åpningstider, booke timer og se på timeplanen. Målsetningen vår var å gjøre dette så smidig som mulig uavhengig av hvilken dings brukeren sitter med, samt skape en helt ny nettløsning med et moderne uttrykk, ryddig innhold og struktur samt et solid teknisk fundament i bunn.

Det er to målgrupper for 3T.no; medlemmer og ikke-medlemmer.

Informasjonsarkitekturen tar utgangspunkt i to ulike brukertyper: de som allerede er medlemmer og de som ikke er medlemmer enda. Vi har laget en enkel menystruktur som gjør det lett for alle å finne det de trenger.

Enkelt interaksjonsdesign med utgangspunkt i grafisk profil

Den nye designretningen har et enkelt og friskt uttrykk, hvor det er lagt stor vekt på fotografi. 3T sin opprinnelige grafiske profil ligger til grunn med fonter og farger, men vi har tatt den et hakk videre for å få den til å fungere bra på nett. Blant annet har vi definert stiler for ulike skjemaer, knapper og andre grensesnittelementer slik at dette harmonerer med profilen.

Vi har brukt transparente grafiske elementer, som passer bra med de store bildene. Tilgjengelighet og universell utforming har også blitt ivaretatt i design ved bl.a. å bruke enkle rammer, logisk navigasjon samt en tydelig innholdsstruktur og fargebruk.

Segmentert forside

Når du er pålogget som medlem, vil forsiden gjøres mer relevant i forhold til medlemmer ved å f.eks. skjule kampanjebannere og salg mot «Bli medlem».

Forsiden www.3t.no

På forsiden til 3T.no møtes du med store bildeflater og kampanjer. Dersom du ikke er logget inn, altså.

Videre inneholder forsiden et slideshow med ulike kampanjebudskaper, som selvsagt kan stoppes om brukeren finner det forstyrrende. Bli medlem-knapper er tydelige, og selgende illustrasjoner som viser 3T sitt tilbud skal appellere til de som ønsker å bli medlem.

For innloggede medlemmer har man mulighet til å profilere litt andre kampanjer, samt at konkurransene har fått mer plass da relevansen er større for medlemmer.  I tillegg har man som innlogget medlem lett tilgang til å booke timer, få oversikt over bookede timer og min side med treningsstatistikk.

Timeplan og booking

Timeplan og booking er avgjort de mest besøkte sidene i løsningen, og er dermed det som er mest betydningsfullt for brukerne. Her kan du booke gruppetrening, squash, cageball, barnepass og treningsveiledning.

Du kan filtrere timeplanen etter dine behov, og velge et eller flere sentre, kategorier/treningsformer, instruktør og tidspunkter. Timeplanen kan vises både som liste dag for dag, og i kolonneform for å se hele uka. Klikker du på instruktørnavn, tittel på timen eller senter, får du mer informasjon om dette.

Meld deg inn i 3T – nå på nett

Innmelding har tidligere foregått fysisk ved oppmøte på et 3T-senter, men har nå blitt heldigital. Med et ryddig interaksjonsdesign og en god flyt i hele prosessen, kan du nå både melde deg inn og betale via nettsiden.

Medlemmer får litt ekstra

Utover en mer relevant forside, har du som medlem tilgang til en personlig meny, hvor du kan finne timene du har booket, redigere informasjon om ditt medlemskap, koble til Facebook for enda enklere pålogging og mulighet til å dele aktiviteter med venner på Facebook. I tillegg kan du få en grafisk fremstilling over din treningsstatistikk.

Min side

Her viser vi en grafisk fremstilling over din trening. Hvor mange ganger du har vært på trening samt ulike fakta om dine treningsvaner utgjør at du har full oversikt.

Konkurranser

Visning av status i konkurranser.

Å delta i konkurranser er noe 3T-medlemmer er vant til. Vi har forenklet konseptet og gjort det mer brukervennlig, ved å f.eks. synliggjøre hvor du kan melde deg på, og vise deg som allerede er påmeldt hvordan du ligger an på en grafisk måte i resultatlista.

Forhåpentligvis vil du som medlem også merke et nytt nivå av feedback og en tettere interaksjon mellom bruker og 3T, eksempelvis:

  • Varslinger og påminnelser
  • Mulighet til å evaluere og gi tilbakemelding til treneren etter en time

 

Besøk nye 3t.no, og gi oss gjerne tilbakemeldinger på hva du synes!