Gå til innholdet
Lukk

Be om gratis og uforpliktende møte

Vi hjelper deg med å planlegge ditt webprosjekt!
RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.Open the time view popup.
Lukk
Meld deg på nyhetsbrev fra InCreo! Vi sender deg gode tips og råd, eksklusive kurs og seminartilbud, og annen informasjon som hjelper deg med å lykkes på nett! Det kommer ut omtrent en gang i måneden, og inneholder alltid dagsaktuelle temaer.
Hilde Kielland Mølmen
Hilde Kielland Mølmen
Webdesigner
hilde@increo.no
Tlf: 40004640

Webdesign

Webdesign handler om mer enn pene skisser. I alle fall hos oss. Etter input fra deg jobber våre webdesignere med informasjonsarkitektur og interaksjonsdesign for å planlegge struktur og navigasjon, og for å plassere og prioritere innhold og elementer.

Målet er å lage en webløsning som ikke bare er estetisk flott, men som også er oversiktlig og intuitiv for de som skal bruke den. Webløsningen bør fungere like bra på mobil og nettbrett som på PC, og det løser vi med fleksibel responsiv design. Ønsker du en universell utforming, har vi god erfaring med det også.
Ta kontakt for uforpliktende møte
Les mer

INFORMASJONSARKITEKTUR

Når du skal ha nye nettsider, vil du at informasjonen skal være oversiktlig og at strukturen på nettsiden gjør det lett å finne frem. Informasjonsarkitektur handler om det, om å planlegge innhold og navigasjon for en optimal opplevelse for besøkende, men også for deg som skal oppdatere og vedlikeholde. Vi tar utgangspunkt i de ulike målsettingene dere har, for å prioritere og kategorisere innholdet etter hvilket informasjonsbehov målgruppen har. Resultatet er en klar innholdsstruktur.

ia
id

Interaksjonsdesign

Interaksjonsdesignet er et verktøy vi bruker i designprosessen, som en skissemodell som viser hvordan nettstedet skal bygges opp. Her finner vi ut hvordan navigasjon og innhold skal fungere og fremstå, med tanke på hva som skal med, størrelse og plassering av elementer. Det gjør vi for å gi de besøkende effektiv navigasjon og god informasjonsflyt, og for å gi dem en opplevelse av trygghet.

VISUELT DESIGN

Vi skaper et intuitivt og fleksibelt webdesign som er tro mot deres grafiske profil, og som oppfyller de behov og mål vi har satt for konsept og funksjon. Med det skal vi overgå brukernes forventninger og forsterke merkevaren, samtidig som vi tar høyde for at bruksmønstre vil endre seg.

konge
responsivt

MOBILTILPASSET DESIGN

Brukeren forventer at nettstedet ditt fungerer og ser like bra ut enten de besøker det med PC/Mac, nettbrett eller mobil. Vi sørger for at de forventningene blir innfridd, og til det benytter vi Responsive Web Design (RWD). RWD består av flytende design, fleksible bilder og mediefiler og en teknisk løsning som sjekker størrelsen på den aktuelle skjermen. Designet tilpasser seg da automatisk etter skjermflaten. Her er det viktig å vekte og prioritere innholdet når skjermstørrelsen endres, og å optimalisere grensesnittet deretter. Som for eksempel lesbarhet og trykkflate på en mobilskjerm.