Hopp til hovedinnhold

SEO-optimalisering

90% av all aktivitet på internett starter med et søk i Google. 70% av disse forholder seg kun til første resultatside og 60% forholder seg kun til de fem øverste resultatene av det organiske søket.

Jobber du strategisk med SEO (søkemotoroptimalisering), vil bedriften din få mer tyngde til å rangere høyere på viktige søkeord i Google, og dermed sikre mer relevant og lønnsom trafikk til nettsiden.

SEO-optimalisering vi kan bistå deg med

Etter lansering av ny nettside eller nettbutikk, er det viktig å fortsette med det gode innsiktsarbeidet og strategien man jobbet med fra start. Gjennom kontinuerlig analyse og SEO-optimalisering vil du hele tiden kunne finne nye muligheter og innholdsideer for å øke rangeringen i søk – og derav trafikken inn til løsningen din.

Skreddersydd strategi med SEO-rådgiver

Alt etter hva din bedrifts forutsetninger og mål er, vil vår SEO-rådgiver skreddersy en SEO-strategi sammen med dere. Vi tilbyr SEO i Trondheim og Oslo. Skal dere redesigne og utvikle en ny nettside, bør søkemotoroptimalisering ha fokus fra starten av for å sikre en godt optimalisert struktur og teknisk løsning. For å SEO-optimalisere dagens nettside, kan dere gjennom en SEO-analyse få en tiltaksliste og forslag til SEO strategi som vil øke deres synlighet i søkemotorer som Google. Vår SEO-rådgiver kan også følge opp arbeidet med månedlig sjekk av din nettside.

SEO + design + utvikling = sant!

En brukervennlig nettside er ikke bare nyttig for selve brukeren, men også en svært positiv rangeringsfaktor for nettsidens synlighet. Samtidig vil vi vel at de som kommer inn via søk faktisk konverterer? De beste resultatene kommer når SEO, design og utvikler jobber sammen som et team. Ved å innhente nok brukerinnsikt før noe skal designes og programmeres, kan vi strukturere nettsiden optimalt både for brukeren og søkemotorer.

Les mer om de ulike digitale løsningene vi jobber med her:

Ønsker du å komme i gang med søkemotoroptimalisering? Ta kontakt med oss for å få hjelp med å legge en SEO strategi for din nettside.