Wordpress med WooCommerce

Verdens mest populære CMS sømløst integrert med pålitelig e-handel
En av verdens mest brukte CMS løsninger

Wordpress har 30 % av totalmarkedet for publiseringsløsninger (CMS) i verden, i følge BuiltWith. Og WooCommerce er en av de mest populære løsningene for e-handel, som også sømløst kan integreres i Wordpress.

Wordpress er veldig tilgjengelig, mange tilbydere hevder å ha kompetanse på denne løsningen. Men det kan være vanskelig å se forskjell på snørr og barter i markedet.

Increo har jobbet med Wordpress siden 2013 og kan med trygghet si at man kjenner best practise og bad practise godt. I tillegg har utviklerne i Increo høy kompetanse på PHP - kodespråket Wordpress baserer seg på. Vi vet:

Vi har flere spørsmål du du bør stille deg selv og stille krav om til din partner på utvikling av din Wordpress WooCommerce nettbutikk. Hos Increo skal du få gode svar, som gjør at prosjektet ditt passer budsjett, ambisjon og ikke minst har en forutsigbarhet og driftsstabilitet.

Hvorfor velge Wordpress og WooCommerce?

Brukervennlig

Wordpress videreutvikles hele tiden, og brukes av millioner. Sentrale løsninger som feks betalingsløsninger, fraktløsninger og andre tredjepartsløsninger tilrettelegger for Wordpress WooCommerce, noe som er med på gjøre hele opplevelsen veldig brukervennlig.

WooCommerce er av de mest populære e-handelsløsningene i verden

WooCommerce i skrivende stund på fjerdeplass i Norge for e-handelsløsninger. Det gjør det trygt å velge denne løsningen til e-handel.

Søkemotoroptimalisering og brukervennlighet

Wordpress er i utgangspunktet bygget for å ta høyde for teknisk best practise og det finnes plugins - f eks Yoast SEO som gjør det brukervennlig og pedagogisk å jobbe med SEO. Increo har egne dedikerte SEO-spesialister, som kan Wordpress og hvordan å applisere prinsippene om søkemotoroptimalisering i dine artikler, produkter og andre sidetyper for å få optimal synlighet i Google.

Multisite - håndter innholdet til flere nettsteder fra Wordpress WooCommerce-installasjon

Som med Sanity, er Wordpress bygd for å håndtere mange nettsteder fra en “installasjon”. Om du planlegger å drive med e-handel mot flere markeder - så er Wordpress WooCommerce i Multisite godt egnet som publiseringsløsning.

Noen av våre Wordpress WooCommerce-prosjekter

Britannia Hotel

Rombestilling, påmeldinger, og nettbutikk

Britannia har et rykte som Norges fineste hotell, dette ble gjenskapt i nettsiden

Bestillingsløp, inspirerende innhold og systemintegrasjon på kryss og tvers

Kommer snart label

Urmaker Bjerke

Netthandel og markedsføring av fysiske butikker

Urmaker Bjerke er autorisert forhandler av Rolex, Patek Philippe, Omega og et større utvalg klokker i luksussegmentet.

Med fysiske butikker og nettbutikk er nettsiden sentral som salgsstøtte og som handelsplass alene.

Spørsmål om Wordpress eller WooCommerce?

Lurer du på noe angående tekniske løsninger, valg av CMS eller andre ting. Ta gjerne kontakt, eller bare fyll ut kontaktskjemaet.

Morten M Wikstrøm
Daglig leder, Rådgivning

Kjente merkevarer som benytter seg av Wordpress