Bli bedre kjent med WordPress og Wondercode som CMS-system

I dette innlegget vil vi fortelle litt mer om WordPress og Wondercode som CMS-system, og hva som er forskjellen mellom åpen og lukket kildekode.

Sebastian Krohn (i permisjon)
Byråleder, Rådgivning

WordPress: Åpen kildekode

WordPress er et svært fleksibelt, sikkert og modent publiseringsverktøy, som er i bruk på millioner av nettsider.

WordPress nettsider er basert på åpen kildekode (open source), og har med sin vidstrakte utbredelse blitt et av verdens mest kvalitetssikrede, fleksible og veldokumenterte publiseringsverktøy. Blant standardfunksjonaliteten til WordPress finner vi et brukervennlig system for innholdsredigering og publisering, modulbasert håndtering av utvidelser og et robust bruker- og påloggingssystem.

WordPress baseres på kodespråket PHP. WordPress er ikke gjenstand for løpende lisenskostnader, men krever månedlige oppdateringer og vedlikehold.  

WordPress tilbyr også nettbutikkløsningen WooCommerce som egner seg svært godt for enklere nettbutikker med mindre grad av funksjonalitet og integrasjoner. Les mer om WooCommerce nettbutikk her.

Les mer om WordPress her: https://www.wordpress.org

Wondercode: Egenutviklet CMS for nettsider og e-handel

Wondercode er vårt eget CMS-system, basert på kodespråket .NET. Det er et av få utviklede CMS i Norge og er et svært fleksibelt system som er spesielt godt egnet til nettbutikker.

I motsetning til WordPress, trenger den ikke samme frekvens på oppdateringer og vedlikehold, men er gjenstand for løpende lisens. Enkelhet er stikkordet, og brukeren skal lett kunne endre og administrere alt innhold selv. Publiseringsverktøyet har en grunnmodul (Core), og en rekke tilleggsmoduler som gjør at nettsiden kan skreddersys nøyaktig slik man ønsker.

Hvilken CMS-system skal jeg velge?

Uavhengig av valg av CMS vil dere med oss som partner få et sikkert og modent publiseringsverktøy, som er svært lett å bruke. Dere får tilnærmet ubegrenset fleksibilitet og derfor en løsning som kan skaleres og videreutvikles. Vi har svært lang erfaring med begge publiseringsløsningene, og kjenner systemene til fingerspissene. Vi skreddersyr og optimaliserer hver installasjon spesifikt for kundens individuelle behov.

I Increo har vi god kompetanse på flere ulike kodespråk og teknologier, og leverer webløsninger basert på CMS-system utviklet med moderne teknologi. Sammen med dere vi velge den løsningen vi mener er optimal, på bakgrunn av ønsker og behov.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Merethe Honne
Merethe Honne
Rådgiver
Oslo
merethe@increo.no
/
928 87 311
Morten M Wikstrøm
Morten M Wikstrøm
Daglig leder, Rådgivning
Trondheim
morten@increo.no
/
976 90 017

Se også:

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev