Wordpress

Trenger du nye nettsider, men usikker på hvor du skal starte? Prøv Wordpress, verdens mest populære CMS.
En av verdens mest brukte CMS løsninger

Wordpress har ca. 40% av totalmarkedet for publiseringssystemer i verden! Det er ikke rent lite.

Siden Wordpress er veldig tilgjengelig, vil mange tilbydere hevde å ha kompetanse på systemet. I Increo har vi jobbet med Wordpress siden 2013, og med så lang fartstid har vi blitt godt kjent med det åpne kodesystemet (PHP). Vi kjenner til de beste integrasjonene og kan spotte hvor systemet tillater skreddersøm eller snarveier.

Vi starter gjerne med disse spørsmålene

Gode spørsmål er viktig for å legge et godt rammeverk. Som din partner på utvikling av nettsider i Wordpress, ønsker vi at du stiller spørsmål og setter krav til oss. Du skal få gode svar. Det gjør at løsningen vil passe ditt budsjett, dine ambisjoner, og ikke minst at du får forutsigbarhet og driftsstabilitet i prosjektet.

Bli kjent med Increo

Les mer: Vi finner et CMS som passer for deg

Hvorfor velge Wordpress?

Fleksibelt og brukervennlig

Wordpress videreutvikles kontinuerlig og brukes av millioner. Det betyr at sentrale løsninger, som betalingsløsninger, fraktløsninger, og andre tredjepartsløsninger, nesten alltid er tilgjengelig. Slik er systemet både er enkelt å velge og lett å bruke. Men det krever et ryddig oppsett. Derfor anbefaler vi at utviklere legger et rammeverk først, før man fyller nettsidene med innhold.

Tilrettelagt for søkemotoroptimalisering (SEO)

En nettside må selvfølgelig være godt synlig i søkemotorer som Google og Bing. Wordpress kan kobles til flere gode plugins for SEO, som for eksempel Yoast. Dette gjør det brukervennlig og intuitivt å jobbe med innhold som optimaliseres for søk, både for produktsider, kategorisider og bloggsider.

Håndterer flere nettsteder samtidig, med Wordpress Multisite

En god plugin mange liker, er Wordpress Multisite. Denne tillater deg å håndtere og koordinere sømløst mellom flere nettsteder med kun én login. Det passer for eksempel for deg som driver e-handel mot flere markeder samtidig, og som ønsker å tilby en nettbutikk på flere språk.

Nettbutikk? Prøv kombinasjonen WordPress og WooCommerce

Åpen kildekode med mange muligheter

Wordpress har en såkalt åpen kildekode (open source). Dette gjør at plattformen i seg selv er gratis, og at du kan bygge nettsidene nesten helt som du vil. Likevel er det greit å vite at du må betale for å få lagt det tekniske rammeverket først. Ta gjerne kontakt hvis du er usikker på behovet ditt, eller om du mener at Wordpress er den beste plattformen for deg.

Noen av våre Wordpress-prosjekter

Britannia Hotel

Rombestilling, påmeldinger, og nettbutikk

Britannia har et rykte som Norges fineste hotell, dette ble gjenskapt i nettsiden

Bestillingsløp, inspirerende innhold og systemintegrasjon på kryss og tvers

Kommer snart label

Urmaker Bjerke

Netthandel og markedsføring av fysiske butikker

Urmaker Bjerke er autorisert forhandler av Rolex, Patek Philippe, Omega og et større utvalg klokker i luksussegmentet.

Med fysiske butikker og nettbutikk er nettsiden sentral som salgsstøtte og som handelsplass alene.

Spørsmål om Wordpress eller WooCommerce?

Lurer du på noe angående tekniske løsninger, valg av CMS eller andre ting. Ta gjerne kontakt, eller bare fyll ut kontaktskjemaet.

Morten M Wikstrøm
Daglig leder, Rådgivning

Kjente merkevarer som benytter seg av Wordpress