Hopp til hovedinnhold

Nettside og webløsninger

Vi bygger den webløsningen du trenger, og skaper gode brukeropplevelser som gagner din bedrift. Nå, og i framtiden.

Samarbeid og den riktige fremgangsmåten

Ut fra din bedrifts målsettinger og brukernes behov, finner vi sammen ut hva som skal til for å lage den aller beste webløsningen. Sammen finner vi også den riktige prosessen for din nye nettside: For noen kan det være smart å bygge hele løsningen i ett prosjekt. For andre er det mer riktig å jobbe smidig med kontinuerlig utvikling av produktet, slik at vi kommer kjapt ut med endringene, og kan lære av erfaringene underveis og forbedre, forbedre og forbedre.

De fleste av våre kunder jobber vi langsiktig med, og jobber derfor kontinuerlig med videreutvikling av deres nettløsninger. Det mener vi er et kriterie for å lykkes i dag – du må følge med for å tilpasse deg endringene i markedet og i brukeradferden.

Kompetansen vi tilbyr

Vi har alle digitale hodene som trengs for å sette sammen det riktige teamet for din nye nettside. Hele veien bidrar vi med rådgivning og sørger for at vi er på vei dit vi skal.

Å ha sluttbrukeren i fokus hele veien er nøkkelen til å få til en bra nettside. Derfor anbefaler vi å legge innsats i å hente i inn brukerinnsikt gjennom alt fra spørreundersøkelser og webanalyser, til intervjuer og brukertester.

Vi kan digital design til fingerspissene, og er oppdaterte på hva som er beste praksis innen utforming av intuitive grensesnitt.

På det tekniske planet jobber vi med mange ulike moderne teknologier som blant annet «hodeløst CMS» og React. Vi er gode på integrasjoner og det å få avanserte systemer til å fungere sømløst sammen, og at dette fremstår helt ukomplisert for brukeren.

For 74% av alle kjøp som gjøres i Norge, starter kundereisen i Google. Da er det ekstremt viktig at din nettløsning faktisk treffer brukerne der. Vår styrke er at er noe vi jobber med i alle faser, fra design til teknisk SEO til lansering og publisering av innhold.

Vi leverer løsninger som er enkle å bruke, drifte og vedlikeholde, uansett hvilke teknologier vi benytter.

Ta kontakt med oss på hei@increo.no, så hjelper vi deg med å komme i gang.