Drift og forvaltning

Høy sikkerhet og ytelse kommer ikke av seg selv. Gjennom kontinuerlig forvaltning sørger vi i Increo for at løsningen din fungerer optimalt. Slik får du et best mulig resultat – og god nattesøvn.

Klosser som er bygget som en mur

Jevnlige oppdateringer og vedlikehold

En digital løsning krever, som det meste annet, jevnlig vedlikehold. Kanskje mer enn du tror: Du må oppdatere brannmurer og antivirus, kontinuerlig scanne etter nye angrepspunkt – og patche alle sårbarheter.

I tillegg krever verktøyene og teknologien som holder løsningen din sammen, også vedlikehold. Skal du både beskytte deg for angrep og ha høy ytelse og oppetid, holder det altså ikke bare å oppdatere serverne: Hele økosystemet må ligge i forkant.

Hvordan gjør vi det i Increo?

Løsningene vi lager I Increo, hoster vi selv i vårt eget miljø. Det vil si at vi – og i forlengelsen du som kunde – har full kontroll over løsningen.

Siden vi til enhver tid har folk som jobber operativt med drift, kan du være trygg på at dine løsninger får den oppmerksomheten de trenger – når de trenger den. I arbeidstiden er det også enkelt å få tak i oss.

Å ha kontroll på egne servere skaper også fleksibilitet. Trenger du å sette opp noe som krever litt arbeid, for eksempel en integrasjon mot et tredjepartssystem, kan våre dyktige medarbeidere på drift fikse det – og sørge for at det kjører smidig.

Vår tjenesteportefølje

Vi vet også at de fleste kunder ønsker å forholde seg til færrest mulig leverandører. Derfor utvider vi alltid tjenesteporteføljen vår, og kan i dag tilby blant annet:

  • Hosting – skreddersydde løsninger for plattformer som Windows, Linux, Android eller Apple.
  • GDPR - synes du GPDR kan være vanskelig å manøvrere? Vi hjelper deg med compliance.
  • Registrar – vi er en godkjent registrar, og gjennom oss får du full kontroll over dine domener, DNS-er og SSL-sertifikater.
  • Google Partner – Google-konto og Gmail til hele bedriften din? Gjennom oss kan du enkelt kjøpe – og få hjelp til å sette opp – en rekke Google-tjenester, som e-post, Drive, Maps, Ads og cloud API-er.

Sikre, raske og stabile løsninger

Til syvende og sist handler det om at løsningen din skal funke best mulig etter at den har gått live. Det kan bety kontinuerlig optimalisering gjennom analyse og SEO, og det kan bety kompromissløshet på sikkerhet og ytelse.

I en årrekke har vi i Increo levert sikre, raske og stabile løsninger for kundene våre, og slik har vi tenkt at det skal fortsette. Nøkkelen er å ta arbeidet på alvor.

Har du spørsmål rundt driften av din konkrete løsning, tar du kontakt med prosjektlederen din.

Nysgjerrig på hvordan vi jobber med drift mer generelt? Ta kontakt med Sebastian.

No items found.
No items found.

Utvalgte arbeider

Hva kan vi hjelpe deg med?

Morten M Wikstrøm
Morten M Wikstrøm
Daglig leder, Rådgivning
Trondheim
morten@increo.no
/
976 90 017
Sebastian Krohn
Sebastian Krohn
Byråleder, Rådgivning
Oslo
sebastian@increo.no
/
988 00 306