Umbraco CMS

Åpen kildekode betyr at Umbraco er et CMS som gir deg fleksibilitet og åpner for stor grad av skreddersøm. Publiseringsløsningen benyttes av godt over 700 000 nettsider per 2023. Umbraco ble lansert i år 2000, og er nå i versjon 9. Versjon 7 fases nå ut. Når du har mer avanserte behov og trenger en tilpasset løsning er Umbraco et godt valg.

Dersom du vil ha en prat om valg av løsning og kravspesifisering, så ta kontakt. Increo er gode på et knippe løsninger og velger det CMS som passer best for din situasjon. 

Ta en prat med Sebastian på sebastian@increo.no eller 988 00 306.

Noen grunner til å velge Umbraco som CMS

Umbraco CMS er bygd for netthandel

I tillegg til å være et allsidig CMS, er Umbraco svært godt rigget for netthandel. Ucommerce for Umbraco er en løsning som håndterer e-handel, men det fins flere. Vendr er en annen plattform som fungerer veldig godt sammen med Umbraco.

Skreddersøm gjør det enkelt å bruke

Umbraco kan tilpasses til dine behov. For å sikre at arbeidet med nettstedet er effektivt er det å fjerne unødvendige deler og bruke et forståelig språk i publiseringsgrensesnittet viktig. Det er noe som er lett å gjøre med Umbraco.

Ingen lisens

Umbraco er åpen kildekode, så det er ingen lisensavgift og den type kostnader.

Et CMS som er pålitelig og gjennomtestet

Over 20 år med raffinering av kodebasen, innebærer at det er mye erfaring og testing bygd inn i rammeverket. Historien gjør sitt til at CMS’et er mer plug and play enn andre løsninger.

Teknisk SEO er hensyntatt

Canonical tags, XML-sitemaps og enkel tilpassing av URL er SEO-virkemiddel som er tilgjengelig ut av boksen med Umbraco. Dette er forbi det alminnelige nivået om at du kan definere title tags og meta description. Har du ambisjoner om å perfeksjonere teknisk SEO kan Increo rådgi og foreslå enda mer avanserte tekniske grep som kan bygges inn i løsningen.

Det er mange Umbraco-utviklere

Godt over 200 000 på verdensbasis, per 2023! Velger du denne plattformen er det enkelt å hekte på interne utviklere eller andre enn Increos om du ønsker det.

Utvalgte arbeider med Umbraco CMS

Hva kan vi hjelpe deg med?

Sebastian Krohn
Byråleder, Rådgivning
Du kan også fylle ut skjemaet under så vil vi svare deg på telefon eller e-post.