Umbraco

Verdensledende CMS med open source
Vi er Offisiell Umbraco Silver Partner

Publiseringsløsningen Umbraco brukes av godt over 700.000 nettsider, og smykker seg med tittelen “verdens ledende” system for håndtering av innhold. Det er det gode grunner til. Her kan du skrive, klippe bilder, legge til video, og mye mer – uten å måtte forlate siden du jobber med. Samtidig er både publisering og kampanjeplanlegging enkelt og intuitivt.

Increo har jobbet med Umbraco lenge, og er offisiell Umbraco-partner. Det vil si at du møter erfarne utviklere som kjenner systemets muligheter og begrensninger. Vi vet hvilke tilpasninger som er mest populære, samt hvordan Umbraco best kan optimaliseres for ulike bransjer. I tillegg har vi direkte kontakt med Umbracos egne utviklere, i tilfelle vi skulle ha behov for det.

→ Bli kjent med Increo

Les og lær: Hva er forskjellen på åpen og lukket kildekode?

Hvorfor velge Umbraco?

Bygget for netthandel

Umbraco er svært godt rigget for netthandel. Du kan velge mellom flere plattformer som integreres med Umbraco, og dermed få de beste av flere verdener. For eksempel er plattformene Ucommerce og Vendr populære integrasjoner for e-commerce. Det er etablerte løsninger som dekker behovene til både små og store nettbutikker.

Tilpasset teknisk SEO

Canonical tags, XML-sitemaps og enkel tilpassing av URL er avanserte virkemidler for SEO som du får “ut av boksen” med Umbraco. Dette er gode nyheter for deg som jobber med netthandel, eller som har mye innhold som må sorteres på nettstedet. Har du ambisjoner om å perfeksjonere teknisk SEO kan Increo bistå med rådgivning og innbygging av ytterligere tekniske grep.

Spesialtilpasses dine behov

Hvis din nye nettløsning er ganske avansert, er du i trygge hender med Umbraco. Systemet tillater utviklerne å blant annet fjerne unødvendige deler, samt å selv velge teksten som står innstillinger og menyer. Slik spesialtilpasses nettløsningen for effektiv styring, uavhengig av hvor avanserte systemene i backend er. Du får et publiseringsgrensesnitt som er enkelt å forstå for den som publiserer innhold.

Pålitelig, gjennomtestet og uten lisensavgift

Umbraco opererer med åpen kildekode (“open source”). Det betyr at du slipper å betale lisensavgift og lignende kostnader. Etter over 20 år med raffinering av kodebasen, er Umbracos rammeverk også proppfull av innbygget erfaring og testing. Den lange historien gjør at det er usedvanlig mange utviklere som jobber med løsningen. Faktisk hele 200.000 på verdensbasis! Dette gjør at CMS’et er mer “plug and play” enn andre løsninger, og du trenger ikke lete langt for å finne god kompetanse og bistand.

Spørsmål om Umbraco?

Lurer du på noe angående tekniske løsninger, valg av CMS eller andre ting. Ta gjerne kontakt, eller bare fyll ut kontaktskjemaet.

Morten M Wikstrøm
Daglig leder, Rådgivning

Kjente merkevarer som bruker Umbraco