Gratis Design Sprint bok!

Lær deg å fasilitere design sprint ved å laste ned denne e-boken. Her finner du alt det grunnleggende og mer til, for å komme i gang.

Fyll ut skjemaet og få pdf med introduksjonsheftet til gjennomføring av designsprint.

Hva finner du i boka?

Denne boken gir deg “alt” du trenger for å komme i gang med din første design sprint. Her får du en innføring og oppskrift på fasilitering av sprinten.

I denne e-boken får du:

Hva er en design sprint?

Design sprint er en velutprøvd og svært effektiv metode hvor du tar syvmilssteg på kort tid, i motsetning til måneder og år.

Design sprint er en metode som på kort tid leder til validering av en idé – enten det er et nytt produkt, tjeneste eller strategi. Alle beslutningstakere er med på prosessen, noe som gjør det til en super metode for å få med seg alle på laget når man skal løse en stor utfordring.

Målet med design sprint er å drive innovasjon og/eller utvikling med lavest mulig risiko, uten å kaste bort tid og ressurser. Ingen endeløse diskusjoner, men alle deltakerne får en tydelig stemme i prosessen.

Ta med kolleger eller kunder på en prosess som ikke bare sparer tid, men også penger.

Bilde av post-its og avstemningslapper i en design sprint øvelse

Lyst til å komme i gang med design sprint?

1. Ta et kurs

Dersom du ikke har tid eller god erfaring med å ta lærdom fra ei bok kan du bestille design sprint kurs av oss i Increo. Der får du innføring i den raffinerte versjonen av Design Sprint 2.0 utviklet av AJ&Smart og Jake Knapp. Med på kurset får du alt du trenger for å komme i gang. Vi holder åpne kurs og bedriftsinterne kurs.

2. Bestill design sprint med oss

Hvis du ønsker å bli med på en design sprint for å løse noe internt i egen bedrift eller for en kunde, så kan vi bistå. Vi hjelper deg med forberedelser, sammensetning av optimalt team og du får tilgang til våre ressurser gjennom hele prosessen. Vi har lang erfaring med gjennomføring av design sprint og har finpusset prosessen for å sikre at våre kunder får mest mulig ut av prosjektene sine.

Bestill design sprint kurs

Vil du høre mer? Ta kontakt med design sprint fasilitator og kursholder, Gaute Bjerke-Busch
gaute@increo.no / 982 83 750