Gå til innholdet
Lukk

Be om gratis og uforpliktende møte

Vi hjelper deg med å planlegge ditt webprosjekt!
RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.Open the time view popup.
Lukk
Meld deg på nyhetsbrev fra InCreo! Vi sender deg gode tips og råd, eksklusive kurs og seminartilbud, og annen informasjon som hjelper deg med å lykkes på nett! Det kommer ut omtrent en gang i måneden, og inneholder alltid dagsaktuelle temaer.
Mette Karine Skjelbred
Mette Karine Skjelbred
Digital rådgiver
Prosjektleder
mette@increo.no
Tlf: 97478482

Nettsider

For at den skal gi effekten du ønsker, må den også være oversiktlig og brukervennlig. Vi leverer alt fra enkle modulbaserte nettsider, til de mer avanserte. Mange av dem har vi vunnet priser for. Men det som virkelig teller, er resultatet av det vi gjør – det kundene våre får igjen.

Se noen av nettsidene vi har laget.

Fleksible, skreddersydde nettsider
Vi tilpasser nettsidene etter dine behov – og dine mål, enten det er flere konverteringer, økt brukervennlighet eller bedre synlighet. Behovet vil sannsynligvis endre seg over tid, og da er det kjekt å vite at webløsningen er fleksibel og kan utvikles/endres i takt med målet. Flere funksjoner? Større kapasitet? Integrert nettbutikk? Det fikser vi.

Med design som er responsive og fleksible, vil nettsiden fungere like bra på mobil og nettbrett som på PC. Ønsker du universell utforming? Ingen problem, det har vi god erfaring med. At løsningen du får er stabil og sikker i drift, er en selvfølge.
Ta kontakt for uforpliktende møte
Les mer

Rådgivning

Vi har lang erfaring med web, og holder oss oppdatert på det siste innen teknologi og trender. Vi vet hva som fungerer, og hva som ikke gjør det. Slik kan vi bidra både før og etter lansering, med å evaluere og utvikle for å oppnå best mulig resultat.
seo
planlegging

Webdesign

Designeren sørger for at webløsningen blir både estetisk og brukervennlig, og med responsive design ser den like lekker ut på mobil og nettbrett som PC. Ønsker du en universell utforming, har vi god erfaring med det også.

Kode

Teknologien utvikler seg raskt, og vi oppdatere oss stadig for å holde tritt, slik at du kan få det siste og beste. Nettsiden blir utviklet i vår egen publiseringsløsning Wondercode, som gjør det enkelt for både bruker og den som skal publisere på siden.
ia
responsivt

Drift

Webhotell, domenenavn, servere og e-post – vi tar oss av alt det praktiske som må på plass. Vi sørger for at du har en stabil løsning med tilfredsstillende oppetid og responstid, og som har god kapasitet, også når behovet endrer seg.