Gå til innholdet
Lukk

Be om gratis og uforpliktende møte

Vi hjelper deg med å planlegge ditt webprosjekt!
RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.Open the time view popup.
Lukk
Meld deg på nyhetsbrev fra InCreo! Vi sender deg gode tips og råd, eksklusive kurs og seminartilbud, og annen informasjon som hjelper deg med å lykkes på nett! Det kommer ut omtrent en gang i måneden, og inneholder alltid dagsaktuelle temaer.
Morten Wikstrøm
Morten Wikstrøm
Daglig leder
morten@increo.no
Tlf: 97690017

Nettbutikker

Skal du lansere nettbutikk – eller forbedre den du har?

Da har du kommet rett. Vi har lang erfaring, og en rekke prisvinnende nettbutikker i porteføljen. Prisvinnende ikke bare fordi de er pene, men fordi de selger. Og det er jo det som er målet. Det, og å gi kundene en god kjøpsopplevelse.

Se noen av nettbutikkene vi har laget.

Tilpasset dine behov
Vi tilpasser og skreddersyr, og kan levere alt fra enkle modulløsninger til avanserte nettbutikker for de med spesielle behov. Vi ordner med alle integrasjoner du trenger, som opp mot økonomi- og ERP-systemer. Vi samarbeider også med de fleste leverandører av betalings- og fraktsystemer. Slik får du en løsning som oppfyller alle behov – og som kan fortsette å fylle dem etter hvert som driften utvikler seg.

At nettbutikken er stabil og sikker i drift, så du kan ha åpent 24/7, er en selvfølge.
Ta kontakt for uforpliktende møte
Les mer

Betalingsleverandører

En stødig og sikker betalingsløsning er alfa og omega, og vi kan anbefale den eller de som passer best til ditt bruk. Vi samarbeider med de fleste betalingsleverandører, og kan sette opp betaling gjennom Nets, Payex, Klarna og Dibs, for å nevne noen.
logoer1
logoer2

Fraktløsninger

Pakkene skal frem, og her har du flere valg. Gjennom Bring, Posten, PostNord og EDI-Soft kan vi sette opp den fraktløsningen som er mest hensiktsmessig for det du skal selge og sende.

økonomi- og ERP-systemer

Store varelager krever god lagestyring, og det har vi systemene for. Vi kan sørge for at nettbutikken kommuniserer effektivt med varelager-, økonomi- og ERP-systemer, som Visma, SAP, Microsoft Dynamics NAV og Mamut.
logoer3
seo

Søkemotoroptimalisert nettbutikk

Ønsker du å være godt synlig i søkemotorene? Med vår nettbutikkløsning er alt lagt til rette for det. Den har alle funksjoner du trenger for å kunne optimalisere for søkemotorene, og tilfredsstiller også Googles sist oppdaterte krav.