Gå til innholdet
Lukk

Be om gratis og uforpliktende møte

Vi hjelper deg med å planlegge ditt webprosjekt!
RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.Open the time view popup.
Lukk
Meld deg på nyhetsbrev fra InCreo! Vi sender deg gode tips og råd, eksklusive kurs og seminartilbud, og annen informasjon som hjelper deg med å lykkes på nett! Det kommer ut omtrent en gang i måneden, og inneholder alltid dagsaktuelle temaer.
Leif Bolsø
Leif Bolsø
Webutvikler
leif@increo.no
Tlf: 41661555

Wondercode CMS og E-handel

I 17 år har vi levert dynamiske webløsninger til våre kunder, og parallelt har vi utviklet vår egen publiserings- og e-handelsløsning, Wondercode CMS. Denne bruker vi i alle prosjektene vi utvikler.

Tanken bak Wondercode CMS har vært å skape en fleksibel og brukervennlig publiseringsløsning. Og det er den. Du kan enkelt og intuitivt administrere innholdet på nettsiden fra en hvilken som helst datamaskin med internettilkobling. Den har noen faste grunnfunksjonaliteter og en rekke moduler du kan velge å legge til. Noe av det beste med Wondercode er at den enkelt kan skreddersys og tilpasses dine behov.


Ta kontakt for uforpliktende møte
Les mer
Netthandel med Wondercode E-handel
Med e-handelsmodulen i Wondercode får du dekket alt fra enkle til mer avanserte behov når det kommer til nettbutikken din. Også her er brukervennligheten i fokus. Produktene presenteres på en oversiktlig måte og kjøpsprosessen er godt tilrettelagt slik at kunden opplever det som enkelt og sikkert å gjennomføre kjøp.
wondercode
pc
E-handelsmodulen er integrert mot flere betalingsløsninger, og vi samarbeider med bl.a. Nets, PayEx og DIBS for sikker nettbetaling. Den har en rekke tilgjengelige moduler, og kan også integreres mot butikkdatasystemet dere bruker.
Ønsker du demo av løsningen?
Ta kontakt for et uforpliktende presentasjon.
mus