Gå til innholdet
Lukk

Be om gratis og uforpliktende møte

Vi hjelper deg med å planlegge ditt webprosjekt!
RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.Open the time view popup.
Lukk
Meld deg på nyhetsbrev fra InCreo! Vi sender deg gode tips og råd, eksklusive kurs og seminartilbud, og annen informasjon som hjelper deg med å lykkes på nett! Det kommer ut omtrent en gang i måneden, og inneholder alltid dagsaktuelle temaer.
Therese Sande
Therese Sande
Systemutvikler
therese@increo.no
Tlf: 98642842

Webutvikling

Teknologien utvikler seg raskt. Det gjør vi også.

Vi følger standardene, men også med på siste nytt innen webutvikling. Derfor kan du være trygg på at du får det siste og beste. Fra enkle nettsider til komplekse nettbutikker, hver kunde har ulike behov og mål med sine webløsninger. Vi skreddersyr og lager løsningen slik du vil ha den, med de funksjoner du måtte ønske. Vår publiseringsløsning Wondercode gjør det enkelt for både bruker og den som skal publisere på siden.

Trykk her for å lese mer om vår publiserings- og e-handelsløsning Wondercode CMS»
Ta kontakt for uforpliktende møte
Les mer

UTVIKLING

Vi skreddersyr og lager løsningen slik du vil ha den. Det er i dag en selvfølge at webløsningen fungerer på både nettbrett, mobil og PC. Det løser vi med fleksibel responsiv design. Er universell utforming et poeng, ordner vi med det. Har du spørsmål om funksjoner eller om hva som lar seg gjøre, spør oss.
mus
wondercode

PUBLISERINGSLØSNING

I snart 18 år har vi levert dynamiske webløsninger til våre kunder, og parallelt har vi utviklet vår egen publiserings- og e-handelsløsning, Wondercode CMS. Denne bruker vi i alle prosjektene vi utvikler.
Tanken bak Wondercode CMS har vært å skape en fleksibel og brukervennlig publiseringsløsning. Man kan administrere innholdet på nettsiden fra en hvilken som helst datamaskin med internettilkobling.

NETTHANDEL

Med e-handelsmodulen i Wondercode får du dekket alt fra enkle til mer avanserte behov når det kommer til nettbutikken din. Også her er brukervennligheten i fokus. Produktene presenteres på en oversiktlig måte og kjøpsprosessen er godt tilrettelagt slik at kunden opplever det som enkelt og sikkert å gjennomføre kjøp.
laptop
mobil

SKREDDERSØM

Alle løsningene vi lager er tilpasset kundens behov. Det betyr at vi skreddersyr løsningen når det gjelder design og utvikling. I realiteten betyr det at det ikke finnes begrensinger for hvilke ønsker og ideer man kan ha for webløsningen.