Hopp til hovedinnhold

WooCommerce nettbutikk

Vi tilbyr WooCommerce nettbutikkløsning, med og uten integrasjoner. Dine behov og din forretningsflyt avgjør hvilken vei vi anbefaler. Vi er opptatt av å lage nettbutikker som kan vokse i takt med bedriften og som skaper inntekt fra dag én.

Skal du starte en nettbutikk? Eller er du kanskje allerede i gang, men trenger hjelp til å fornye butikken din? Vi bistår deg gjennom alle leddene i hele prosessen – innsikt, design, SEO og webutvikling.

WooCommerce som e-handelsplattform

WooCommerce er en e-handelsplattform som lar deg selge dine produkter slik du ønsker, og integreres sømløst med WordPress. Plattformen er bygget med åpen kildekode og passer for både små og store nettbutikker.

WooCommerce blir brukt av nesten 30% av verdens nettbutikker, og er i kontinuerlig utvikling. Her finnes det muligheter for å selge både fysiske og digitale produkter, samt at det finnes et hav av utvidelser for WooCommerce der ute. Og det er nettopp det som er så fint. Ønsker du en helt enkel nettbutikk, ja da får du det. Har du derimot behov for en mer avansert nettbutikk med flere muligheter, ja, da løser vi det også.

Integrasjoner og betalingsløsninger med WooCommerce

Våre utviklere og designere tilpasser løsningen etter de behovene dere har, alt fra betalingsløsninger og fraktmetoder, til fakturerings- og regnskapsmoduler. Vi tilbyr integrasjoner til Visma, Tripletex og flere andre kjente tredjeparts leverandører i våre nettsider og nettbutikker. Det meste lar seg gjøre, så ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål rundt disse eller andre tredjepartsløsninger, så vil vi hjelpe deg å finne beste løsningen.

Er du usikker på hvilken CMS som vil fungere best for din nettbutikk? Vi tilbyr nettbutikker på både WooCommerce og vår egentutviklede løsning Wondercode, slik at vi kan tilby løsningen som passer best for din bedrift. Les mer om utvikling av nettbutikk her.