Hopp til hovedinnhold

Prosessledelse og innovasjon

Vi bistår din bedrift med utvikling og innovasjon. Vårt fokus er å sikre gode samhandlings- og dialogrom som sørger for at alle involverte kan bidra med sin kompetanse for drive innovasjon, utvikling og sikre fremdrift.

Prosessledelse

Vi kan identifisere utfordringer og muligheter, og lede de prosessene som sikrer utvikling og vekst i din bedrift. Et eksternt blikk eller hjelp er ofte det som må til for å få i gang gode prosesser. Vi kan gjennomføre prosesser sammen med dere eller kurse dere i hvordan dere blir gode på å kjøre effektive prosesser.

Innovasjon

Innovasjon er avgjørende for at du skal være minst et hestehode foran konkurrentene og imøtekomme kundenes behov og krav. Vi gjør innovasjonsprosesser tids- og kostnadseffektive så bedriften kan jobbe mer med innovasjon.

Design Sprint

Design sprint er en prosess med konsentrert samarbeid for å skape nye produkter og tjenester, forbedre det som allerede eksisterer eller finne løsninger på en utfordring. Les mer om design sprint her!

Growth hacking

Vi ser på hele brukerreisen og gjennomfører effektive prosesser for å finne de beste vekststrategiene. Growth hacking er det “hemmelige” våpenet som Google, Netflix, Amazon og Salesforce benytter for vekst. En iterativ, hypotese- og datadrevet prosess, med fokus på vekst. Hvordan skaffe flere kunder eller øke inntjening med rimelige løsninger?

Hvis vi starter med kunde- eller brukeropplevelsen av din tjeneste eller produkt: Hva skjer hvis vi gjør denne opplevelsen bedre, enklere, raskere eller morsommere?
La oss ta en prat om innovasjon!