Hopp til hovedinnhold

Identitets­design

En god visuell identitet kommuniserer tydelig, kan enkelt skaleres sammen med merkevaren og er et dynamisk og effektivt verktøy som tilpasser seg i takt med selskapets utvikling.

Visuell identitet

Increo (tidligere UREDD) har i løpet av årene utviklet flere hundre visuelle identiteter for norske virksomheter og har etablert en strømlinjeformet prosess som sikrer treffsikre resultater, strategisk forankret – og til slutt testet og validert av faktiske brukere.

Fargevalg er en viktig del av utformingen av visuell identitet
Skisser på identitetsdesign

Slik jobber vi med identitetsdesign

Vår designprosess tilpasses din virksomhet og er et smidig samarbeid med deg som oppdragsgiver, og kobler sammen forretningsmodell, strategi og brukeropplevelse.

Design er like mye en visuell språkdrakt som det er funksjonalitet og brukerforståelse. Derfor bruker vi gjennomprøvd prosessmetodikk for å komme i mål så raskt og presist som mulig. I tillegg setter vi av tid til å teste resultatet på de som skal forstå og bruke det vi lager. Både internt hos deg som oppdragsgiver, men viktigst av alt gjennomfører vi brukertester på dine virkelige kunder, slik at vi får ekte kunnskap om hva som fungerer.

Jobben med å skape en sterk og skalerbar identitet for framtidens merkevarer starter nesten alltid med en god prat og en kopp kaffe. Vi vil gjerne møte deg og høre om ditt prosjekt!