Gå til innholdet
Lukk

Be om gratis og uforpliktende møte

Vi hjelper deg med å planlegge ditt webprosjekt!
RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.Open the time view popup.
Lukk
Meld deg på nyhetsbrev fra InCreo! Vi sender deg gode tips og råd, eksklusive kurs og seminartilbud, og annen informasjon som hjelper deg med å lykkes på nett! Det kommer ut omtrent en gang i måneden, og inneholder alltid dagsaktuelle temaer.
Morten Wikstrøm
Morten Wikstrøm
Daglig leder
morten@increo.no
Tlf: 97690017

Rådgivning

Mange har tanker om hva de ønsker med nettstedet sitt, men ikke alle har klare definerte mål. Ei heller oversikt over hvilke virkemidler som må til for å nå dem. Der kan våre rådgivere hjelpe. Vi har lang erfaring med web, og holder oss oppdatert på det siste innen teknologi og trender. Vi vet hva som fungerer og hva som ikke gjør det, og kan bidra både før og etter lansering med å evaluere og utvikle for å oppnå best mulig resultat. 

Be våre rådgivere om råd.  Det er det de kan.
Ta kontakt for uforpliktende møte
Les mer

Planlegging

Vi definerer delmål, legger en fremdriftsplan og fordeler ansvarsområder. Ut ifra hvilke målsettinger dere har med nettsiden, ser vi på hvordan vi kan lage en løsning som best jobber mot de målene.
planlegging
kvalitetssikring2

OPPLÆRING & KVALITETSSIKRING

Vi har utviklet rutiner for å kvalitetssikre alle prosjekter vi gjennomfører. Når design og funksjoner er implementert vil det bli gitt grundig opplæring i vår CMS.

Søkemotoroptimalisering

Det er flere virkemidler man kan benytte for å generere besøk til nettsiden. Vi gir råd og veiledning på hvordan dette best kan gjøres og legger i tillegg til rette tekniske løsninger for at din webløsning skal bli synlig i søkemotorene.
seo
sosiale_medier

Sosiale medier

Vi gir råd og veiledning for hvordan du best kan utnytte sosiale medier som Facebook og Instagram til din fordel.