Hopp til hovedinnhold

Vil du lede utviklingen av fremtidens digitale produkter? Increo ser etter prosjektkoordinator

Sted: Oslo
Ansettelsesform: Fast

All beskjedenhet til side: I Increo lager vi noen av markedets mest innovative digitale løsninger. Og nå trenger vi din hånd på rattet.

Er du god til å holde overblikk? Er du like flink på kommunikasjon som du er på fremdrift? Da bør du følge med nå.

Fremtidens løsninger skaper nemlig ikke seg selv. For å lage virkelig enestående digitale produkter, trenger du både utviklere, designere og UX-folk. Men så trenger du også dem som holder i trådene – som binder det hele sammen og gir prosessen retning og fart.

Kort sagt: Det er nødvendig med sånne som deg.

Prosjektkoordinatorer hos oss jobber både tett sammen med kundene – og med Increos utviklere, designere og rådgivere. Du blir selvsagt også selv en rådgiver, i tillegg til å være det nødvendige bindeleddet mellom oss og de spennende kundene våre.

Før du begynner å ransake din egen CV, skal du vite at i Increo tror vi på folk. Har du et talent for å koordinere prosjekter, er det ikke så viktig for oss hvor du har jobbet eller hva du har studert. Har du erfaring og/eller relevante studier? Supert. Hvis ikke: Fortell oss hvorfor du er den rette for jobben, så lover vi å lytte.

Så lurer du kanskje på hvorfor akkurat Increo er stedet å jobbe?

For det første lager vi løsninger som betyr noe for veldig mange. Du kan jo ta en kikk på noen av dem. Vi kan love at det føles godt å være kapteinen som sørger for å lose disse trygt i land. I tillegg jobber du i skjæringspunktet mellom mange ulike fagfelt, og det gir både ekstremt nyttig læring og en ekte lagfølelse. 

Og arbeidsoppgavene dine, helt konkret? 👇

Som prosjektkoordinator bidrar du til et trivelig arbeidsmiljø og smidige prosesser internt i teamet. Du sørger for god dialog og kommunikasjon mellom kunde og prosjektteam. Du har kontroll på budsjett og fremdrift i prosjektene dine – og du rådgir og videreutvikler eksisterende kunder. 

Hvis du nå tenker at dette er noe du hadde mestret bra, så skader det vel ikke å ta en prat? Vi synes stive CV-er og lange søknadstekster er litt avleggs, så det skal du få slippe. Bare send oss noen ord om deg selv.

Helt til slutt skal du få noen ekstra perks ved å jobbe her i Increo. 😎 Du får

  • være en viktig del av et fagsterkt digitalmiljø
  • styre din egen arbeidshverdag
  • en ryddig og stabil arbeidsgiver med langsiktige målsetninger
  • fleksibilitet og god balanse mellom jobb og fritid
  • konkurransedyktig lønn og tilleggsytelser
  • et sosialt arbeidsmiljø med trivelige kollegaer og aktiviteter året rundt
  • 100 timer til egenutvikling i året

Hvis du allerede har kommet helt ned hit, synes jeg i grunnen vi har kommet langt. Kjenner du ikke kjemien litt allerede?

PS: I Increo tror vi på at mangfold både skaper bedre tjenester og en triveligere arbeidsplass. Skal vi klare å lage de mest unike løsningene, trenger vi også unike perspektiver. Derfor ønsker vi deg velkommen i miksen – uansett hva slags bakgrunn, erfaring og identitet du har.